Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güle güle kullanın kızlarr..çarşamba gelsede sipariş versem ne kötü görüp de alamamak :))

Ben sipariş verdikten sonra şöyle bi baktım da,farlar duruyordu hala bir kaç tane.Bir sonrakine de onlardan sipariş vereyim bari:)

Güle güle kullanın kızlar :) bende carsambayı bekliorum biran önce carsamba olsa yaakaydirigubbakcemile3

ya arkadaslar 530 puanım var 9.30dan 11.30a kadar bekledım urun yenılenmedı benım ıcın sıparıs verebılecek varsa tek adresımı verıyım benım ıcın sıparıs versın artık sıkıntı geldı beceremıyorum ben bu ısı o kadar oynadım bosa gıtmesın banada yardımcı olun elım bos cıkmasın....

ben geçen c.tesi nişanlımın hesabından kendi adresime sipariş verdim oda c.tesimi gelir pazartesimi gelir acaba bilmiyorumkismile haftasonları göndermezler heralde gönderirlersede alamam :sinifsinif:

ben geçen c.tesi nişanlımın hesabından kendi adresime sipariş verdim oda c.tesimi gelir pazartesimi gelir acaba bilmiyorumkismile haftasonları göndermezler heralde gönderirlersede alamam :sinifsinif:

Cumartesi gelir canım cumartesi kargo gelıyor benim 2 hafta önce c.tesi geldi kargom ..

Canım ben yarın bosum eger istersen senin icin almayı denerim yarın :1rolleyes:

yaa canım ben yazdım die hatırılıom sipariş detayıma bi baktım adres yerimde avonun adı ve kendi adresi gibi bişiler yazıo anlamadımki okadar bekledim hasta hasta en son verdim ne güzel dedim kendi kendime..evet tel yazma mail yazma uyarı verio nie böle oldu :S

önceden hediyesi gelen arkadaşlar ... ben adrese no 12 yazmam gerekirken 58 yazmışım bugün başka biyerden kargo gelmişti bulamamışlar. acaba avon dan gelen hediyelerde adresi bulamayınca telefon açıyorlarmı

elif fatih canım sen hediye almıştın kargo üstünde adresle birlikte tel bilginide yazmışmı avon bakarmısın.. bide adresi bulamayınca kargo tel açıomu yaa 2 parfüm boşa gitcek

ben pazar günü sipariş ettim ürün. bir dahaki pazara mı sipariş edebiliyorum yoksa pazartesiyi mi beklemek zorundayım?

arkadaşlar Eyüp Sabri Tuncer'den ürün sipariş verdim ama banka hesap no geçersiz diyor...
bilgisi olan varsa paylaşsın lütfeeeennnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…