Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oleyyy verebildim gene siparişiimiii:)
ruj siparişi verdim kırmızı:)
beklediğime değdi gene:)
4.ürünüm oldu:)

yenilendi tam 2,30da ama ben sipariş veremiom parfümler saniyeler içinde bitti
sıralama bile yaptım önce ungaro sonra 50s glam sonra wish of love en son tasha bitti hehehe :)))
alabilseydim parfümü alırdım heralde bugün yawww

Aslında benim saatime göre 2 dakika vardı şans eseri yeniledim sayfayı baktım açık:)ruj da 4 tane kalmıştı,yetiştim iyi oldu ya.

ben yine alamadım pöff pööff oğluma su vermeye gittim geldim bitimişohaoldumsmile

Bende sema arkadasımıza tasha parfüm alabildim :) ama lale canıma yetisemedim farla kelemi doldurdum ama olmadı yaa.hemen bitti

off offf wish of love alcaktım sipariş verdim ama olmadı:sinifsinif: mavi kalem aldım neyse başka bahara parfüm herkes aldıklarını güle güle kullansınnn

oje kaptım bende viva pink olanını kaydirigubbakcemile3:lepi:alkisalkisalkis ama durum bekliyor olarak görünüyor .nolacak ki şimdik :sm_cool:

offf tam 28 geçe yurt içiden aradılar kadında acaele acele cvp verdim kapadım 30 dk sürekli sayfa yeniledim parfümler yok yorumlara bakim ddim bitmiş bile

oje kaptım bende viva pink olanını kaydirigubbakcemile3:lepi:alkisalkisalkis ama durum bekliyor olarak görünüyor .nolacak ki şimdik :sm_cool:

valla benim bir haftadır bekliyor öyle yazıyo canım sorun yok yane kiminin gelmiş ürünü hala bekliyo yazıyomuş :)

beterbocek aynı durumdayız ama ben tam saat 12 den beri sayfayı ye ileyip durdum sadece 1dk geciktim ve alamadım
birde avon türkiyeye üye olamam gerekmiş bunu söyeldi durdu 4 kez
çok sinirmi bozdu bu site çok şimdi bekleye yarını
alsanaalsanasmile

Alan arkiler güle güle kullanın :)alamayanlar da üzülmesin bence haftanın fırsat ürünü var bugün degilde yarın koyarlar die düsünyorum :)

alanlara hayırlı olsun bende fırsat ürününü bekliyorum güzel bişey koyarlar umarım :)

fırsat urunu ney kac puana alabılıyoruz acaba arkadaslar benım gunuduz faceye gıremıyorum ıs yerımde yasak :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…