Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar benimde bioder den numunelerim geldi az önce aslında öylesine yollamıştım maili hiç umudum yoktu ama güzel bir sürü çeşit varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kıslarrr ben bu topiğin acemisiyim nereye sipariş veriyosunuz nasıl puan alıyosunuz azcık beni aydınlatırmısınız:Saruboceq::Saruboceq:

ya kıslarrr ben bu topiğin acemisiyim nereye sipariş veriyosunuz nasıl puan alıyosunuz azcık beni aydınlatırmısınız:Saruboceq::Saruboceq:

Canım facebook da Avon'un güzellik perisi oyunu var.Ok atarak mücevher topluyor,puan elde ediyorsun o puanlar karşılığında da avondan hediyeler kazanıyorsun...

Farklı face hesaplarından aynı isim ve adrese veren var mı arkadaşlar?
Bir sorun olur mu sizce?

bende öle yapıcam bi tane başlattım canım galiba sorun olmazz

ınşallah,ben abimin hesaplarından veriyorum siparişleri de ondan sordum hadi bakalım bugün de alabilirim umarım.

kızlar benimde bioder den numunelerim geldi az önce aslında öylesine yollamıştım maili hiç umudum yoktu ama güzel bir sürü çeşit varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende mail atmıstım 2 hafta önce falan bana da gelir mi acaba.sen ne zman mail attın canım?

Harika o zaman..Ah benim de gelse ürünlerim ya..1-7 mart arasındaki ürünler gönderilmeye başlanmıştır yazıyor ya bu hafta içinde bekliyorum artık.

kızlar diyelimki güzellik perisinde stok açıldı ama o anda peri tozun yok yinede alabiliyomusun hediye

hay allah iş yerinde face açılmıyor. elifatih benim yerime sipariş verebilrmisin acaba ya

ya kızlar bişey sorucam facebook açtım sayfama girdim ee nerden bulucam bu avanun güzellik perisi ni hadi bacılarım bir cvp yazarmıınız bana:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…