Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oleyyy
AVON Güzellik Perisi
=)yesil(= AVON Güzellik Perisi oyununda topladığı mücevherlerle Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Pink Pop sipariş etti! zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Hicbisey alamadım yaa o kadar hızlı olmama ragmen parfümü alamadım yine offffff

16 mayıs da benim nikah tatlım kaydirigubbakcemile5
hadi yaa gile gile kullan canım :) ben salı günü siparis etmistim 2sinde hala gelmedi

Gelir canım telaş etmeyerimseniben

kızlar sipariş verdim girdiğiniz bilgile ile siparişiniz verilecektir dedi ama puan düşmedi ne şimdi bu

hayırlı olsun kızlarrrr:sm_cool: alamayanlarda inş alabilirler :Saruboceq: ellerim titreti sayfa geç açıldı ama yinede oldu nasip:asigim: esrant hayırlı olsun güle güle sür sürüştüropuyorumnanaktanzemuszemusbayanssulusmile

Bugüne kadar aldıklarımı yazayım:

-Kahverengi göz kalemi
-Kırmızı ruj
-Kırmızı oje
-El kremi
-Vücut losyonu

Ama henüz hiçbiri elime ulaşmadı maalesef

Ayy ben de aynen öyle bi heyecanlanıyorum ki stoklar açılıncakaydirigubbakcemile3
neyse ki 4 gündür boş geçmiyorumkaydirigubbakcemile2
Sen de güle güle kullan canımalkisalkisalkis

Hangisi o canım acık renk olan 3. sırdaki pembe mi?
canım evet 3.sıradaki pink pop dudak kremi gibi dedi çok açık renkmiş olsun ben severim :)
oleyyy
AVON Güzellik Perisi
=)yesil(= AVON Güzellik Perisi oyununda topladığı mücevherlerle Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Pink Pop sipariş etti! zemuszemus zemuszemus zemuszemus
çok açık renkmiş canım inşallah beğenirsin
Bugüne kadar aldıklarımı yazayım:

-Kahverengi göz kalemi
-Kırmızı ruj
-Kırmızı oje
-El kremi
-Vücut losyonu

Ama henüz hiçbiri elime ulaşmadı maalesef
maşallahın var canım bened 2 tane ruj siparişi verdim bugünkünü kaçırdım 2 dk ile kahve keyfi yapıodum offffffffffff fırsat ürünü koysalar bareeee

bende geçen hafta 50's glam sipariş etmiştim henüz gelmediboshayallersmile dün annemin hesaptan mavi kalem bugün benden wish of lovebayanssulusmile haftayada wish of happinness istiyom :hulya:

Yeşilcim,senin kalemin geldi ya,nasıl tatlım,ben de şimdi verdim siparişi.
Canım güzel pırıltılı bişey beğendim yani yerimseniben
kızlar cevap yazın bana puan düşmedi dedim yazdığım geride kaldıhihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım anasayfanda sipariş verdiğine dair beklemede diye yazan bi siparşin varsa vermişindir ama puanının düşmesi gerekiyodu bu durumda bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…