Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar yiğenim için numune istemiştim sitelere....
Milupadan Bebelactan Niveadan Hero Baby den numuneler geldi

kızlar önceki sayfalarda okudm rujların rengi hakında baya bi konusma olmus fushia çok gzl benm kuzenime geldi çok doğal duruo o yüzden bende bugün ondan sipariş etim :) içiniz rahat olsn.

kızlar önceki sayfalarda okudm rujların rengi hakında baya bi konusma olmus fushia çok gzl benm kuzenime geldi çok doğal duruo o yüzden bende bugün ondan sipariş etim :) içiniz rahat olsn.

valla süpersin okuldayken almışın yine ben 2 dk ile kaçırdım bugün offf 2sinde verdiğim sipariş geldi pink pop rengi yokmuş açıkmış falan dedi yengem akşama bakıcam artık nasılmış bende fuşya alcaktım bugün kısmet değilmiş fırsat ürünüde konmadı

bende okulda aldım ama yazdım hepsini tam siparişe bastım int gitti onay için yukarda sipariş verildi fln yazısını göremedim dedim verilmedi herhalde sonra bi baktım sipariş resmi var puanda düşmüş verildiğini gördüm
:lepi: inş sorun olmaz da bilmiyorumkismile

canım ben vanilya ve çikolata kokusuna bayılırım ama çok agır geldi bana offf kafaya taktım sinir oldum

bi daha paralı kampanyalara katılmıcam ürünü bilmiosam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…