kızlar cevap yazın bana puan düşmedi dedim yazdığım geride kaldıhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım evet 3.sıradaki pink pop dudak kremi gibi dedi çok açık renkmiş olsun ben severim :)
çok açık renkmiş canım inşallah beğenirsin
maşallahın var canım bened 2 tane ruj siparişi verdim bugünkünü kaçırdım 2 dk ile kahve keyfi yapıodum offfffffffffffırsat ürünü koysalar bareeee
aynen bende buna kandım parıltılı ama çok açık renk menk yok dedi dudak kremi niyetine kullan dedi aman neyse ney napiym bedava nasılsa :)Açık renkmiymiş çok mu açıkmış bilmiyorumkismile
Ben internetteki bu fotoya kanarak sipariş ettim valla:sinifsinif: Resimde çok güzel duruyor bakın bilmiyorumkismile
nasıl oluyo yaa ben alırken 5 adet ruj vardı ben aldım siparişi verdim 3 tane daha vardı siparişiniz verildi dedi of yaaa off
aynen bende buna kandım parıltılı ama çok açık renk menk yok dedi dudak kremi niyetine kullan dedi aman neyse ney napiym bedava nasılsa :)
canım sayfanın sol tarafında aldığın ürünler kısmı varmı? biraz bekle bakalım anca işleme alınır belki
aynen bende buna kandım parıltılı ama çok açık renk menk yok dedi dudak kremi niyetine kullan dedi aman neyse ney napiym bedava nasılsa :)
canım sayfanın sol tarafında aldığın ürünler kısmı varmı? biraz bekle bakalım anca işleme alınır belki
Doğal bir renk yanii aslında tam istediğim gibi yerimseniben neyse bi gelsinde bakalımkaydirigubbakcemile3
Açık renkmiymiş çok mu açıkmış bilmiyorumkismile
Ben internetteki bu fotoya kanarak sipariş ettim valla:sinifsinif: Resimde çok güzel duruyor bakın bilmiyorumkismile
Canım bunun rengi 4.sıradaki pembe ben aldım aynı sürdügümde aynı bu renk.
Canım 4. sıradaki derken Pink Pop bubilmiyorumkismile Sendekide pink pop mu:uhm: Bide renki resimdeki gibiyse çok mutlu olurum gerçekten istediğim tam bu renk çünküüopuyorumnanaktanCanım bunun rengi 4.sıradaki pembe ben aldım aynı sürdügümde aynı bu renk.
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun 4.sıradaki bu canım
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Pink Pop benim verdiğimde bu :)
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun 4.sıradaki bu canım
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Pink Pop benim verdiğimde bu :)
Canım 4. sıradaki derken Pink Pop bubilmiyorumkismile Sendekide pink pop mu:uhm: Bide renki resimdeki gibiyse çok mutlu olurum gerçekten istediğim tam bu renk çünküüopuyorumnanaktan
evet bende Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Pink Pop verdimmmkaydirigubbakcemile5
Onu biliyorum canım da benım demek istedıgım resimdekiyle uyusmuyor yazdıgı renk.o resimdeki renk benım aldıgım 4.sıradaki fushia fun ın rengi.pınk pop yazıor ama onun rengine hiç benzemiyor...
Avon sayfasında avon katologunun ilk sayfasında var o renk acık pembe bakarsanız görceksıniz.kaydedilmiyordu ondan alamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?