Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Topladıkların: 326.000
Harcadıkların: 0
Elindekiler: 326.000

malesef demek veremdim anasayfamda bu yazıyo

Açık renkmiymiş çok mu açıkmış bilmiyorumkismile
Ben internetteki bu fotoya kanarak sipariş ettim valla:sinifsinif: Resimde çok güzel duruyor bakın bilmiyorumkismile

nasıl oluyo yaa ben alırken 5 adet ruj vardı ben aldım siparişi verdim 3 tane daha vardı siparişiniz verildi dedi of yaaa off

Ben internetteki bu fotoya kanarak sipariş ettim valla:sinifsinif: Resimde çok güzel duruyor bakın bilmiyorumkismile

aynen bende buna kandım parıltılı ama çok açık renk menk yok dedi dudak kremi niyetine kullan dedi aman neyse ney napiym bedava nasılsa :)
nasıl oluyo yaa ben alırken 5 adet ruj vardı ben aldım siparişi verdim 3 tane daha vardı siparişiniz verildi dedi of yaaa off

canım sayfanın sol tarafında aldığın ürünler kısmı varmı? biraz bekle bakalım anca işleme alınır belki

Şimdi yeniden aradım kargoyu ne yazık ki adıma gelen kargo falan olmadığını söylediler.
Umudu kestim sanırım gelmeyecek:gitme:

inşallah yaa okadar sevindim beklediğime deydi diye bende bu renketen vermiştim çok güzelbayanssulusmile

Doğal bir renk yanii aslında tam istediğim gibi yerimseniben neyse bi gelsinde bakalımkaydirigubbakcemile3

Doğal bir renk yanii aslında tam istediğim gibi yerimseniben neyse bi gelsinde bakalımkaydirigubbakcemile3

valla bana bu renk uyar ben ruj sürmüom zaten :) bitanede koyu kırmızı verdim hehe ne çıkarsa şansıma neye yetişirsem onu veriom mutlaka kullanan biri çıkar :)

Canım bunun rengi 4.sıradaki pembe ben aldım aynı sürdügümde aynı bu renk.

Canım bunun rengi 4.sıradaki pembe ben aldım aynı sürdügümde aynı bu renk.
Canım 4. sıradaki derken Pink Pop bubilmiyorumkismile Sendekide pink pop mu:uhm: Bide renki resimdeki gibiyse çok mutlu olurum gerçekten istediğim tam bu renk çünküüopuyorumnanaktan
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun 4.sıradaki bu canım

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Pink Pop benim verdiğimde bu :)

evet bende Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Pink Pop verdimmmkaydirigubbakcemile5

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun 4.sıradaki bu canım

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Pink Pop benim verdiğimde bu :)

Onu biliyorum canım da benım demek istedıgım resimdekiyle uyusmuyor yazdıgı renk.o resimdeki renk benım aldıgım 4.sıradaki fushia fun ın rengi.pınk pop yazıor ama onun rengine hiç benzemiyor...

hayır canım benım aldıgım fushia fun ve bu koydugunuz resimdekini aynı rengi.Pink popun rengini bulabilirsem göstercem daha acık bi pembe..o resmde pink pop yazıyor ama degil.

Onu biliyorum canım da benım demek istedıgım resimdekiyle uyusmuyor yazdıgı renk.o resimdeki renk benım aldıgım 4.sıradaki fushia fun ın rengi.pınk pop yazıor ama onun rengine hiç benzemiyor...

o zaman seninki daha koyu olur tabe ama ordaki renklere kanmamak lazım çünkü tutmuyor malsef neyse akşama gidip bakıcam :)

Avon sayfasında avon katologunun ilk sayfasında var o renk acık pembe bakarsanız görceksıniz.kaydedilmiyordu ondan alamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…