Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ooo ne güzel yawww benimde sipairşim gelir umarım :))))
yaaa puanı çok yüksek zaten ben alamıom kendimden ama parfüm kötü be bunun bayanı güzel bence :)

walla puanım yetseydi hemen alcaktım oyunuda oynayamadım sabahtan beri açılmadı alamadım...sıkıldım artık yaa ders çalışamıoyorum bi türlü sanki banakpss kazandırcak

walla puanım yetseydi hemen alcaktım oyunuda oynayamadım sabahtan beri açılmadı alamadım...sıkıldım artık yaa ders çalışamıoyorum bi türlü sanki banakpss kazandırcak
canım sen git derws çalış 2ye doğru gel hadi bakayım bekleme boşuna burda :)
cnm 5nde sipariş verdiysen tam bir hafta sonra gelir sana sıkma canını :)

aman ne sıkcam gelirse gelir gelmezse gelmez kargoya verilmiş 6sında verenin siparişi gelmiş ondan dedim bende :)

kaydirigubbakcemile3 ayyyy canım yaaa sinir oluom kendime hastalık oldu resmen ...o puanları kullanmam lazım erkek arkadaşımın hesabıdı ben oynarım dedi 786 biriktirmiş ee akıllı az daha oynasaydın yaa :

elifatih güle güle kullansın artık kime nasip olursa :)))))
beterböcek hadi doğru derse kpss soruları çok zor oluo :))) sen git 2 gibi gel hadi 2den önce yenilenmez ürünler :)
çikilopcum güzel bir parfümdü sanırım oda tam hatırlamıom valla
hala var yaaaa ürün güzel bişi koysalardı o kadar bekledim yaww püfff keşke dün yetişip sipariş verseydim

benim diğer rujumda geldi arkadaşımla aynı gün sipariş vermiştik onunkide geldi :)))))

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Divine Wine bunu almıştım borda gibi güzel bişi henüz denemedim işyerinde herkesin bana bakmasını istemem bi anda hehehe

Kızlar 300.000 yakın peri puanım var.Parfüm almayı diliyorum tabi alabilirsemsempatiksalakcinni
HaNgi kokuları önerirsiniz bana?boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…