canım ben vanilya ve çikolata kokusuna bayılırım ama çok agır geldi bana offf kafaya taktım sinir oldum
bi daha paralı kampanyalara katılmıcamürünü bilmiosam ...
benim siparişim 2sindeydi daha dün geldi gelir canım anca :) annem ne güldü koca kutu minnacık ruj heheh
ne bilim canım yaaa kazagıma sıktım yaa nasıl anlatsam böle yağımsı kokuo sinir oldum o kokuya :S anlamadım ki oysa çok severim vanilya ve çikolata karışımını.kremlere okadar takmadım çok agır değil ama o vücut spreyi bana agır geldi...evet riks cidden bugün saatmaya çalışcamwalla 10 tl 3 ünü vercem inş alır biri ama oda parfümünü egendim oda vanilya mangoludu
Ayy ben tamamen umudu kestim canım ya,bugün 8 gün oldu.
3'ünde vermiştim.Üstelik başka face hesaplarından da verdim ama onları daha sonra vrdim gelmemesi normal.
Birinden biri elime ulaşsın da sonra belki yeniden oynarım.
benim çok kalıcı dediğim şey yane hehehe o kadar dikkat etmedim ben açıkçası elime sıktım sadece ama evet elimi yıkadım hala kokusu duruyordu böyle kalıcı parfüm yapsalar ya heheh :)))) neyse canım hayırlı olsun alan biri çıkar takas topiğine yaz istersencanım tenime sıktım sonra dedim bide kazagıma sıkım tenimde nasıl kokcak kazağımda nasıl ama fark yok..hiç abartmıyorum gece yatıom yaa burnuma gelio sabah kalktım burnumda sanki kaç gündür yıkanmamışım gibi :ecrin_bebek: şimdi banyodan çıktımyani herkese göre değişir tabi kokular belki çoğu kişide begenmiştir ama ben onu elimden çıkarcam
günaydın kızlar bugünde diğer siparişim farım geldi :)
benim çok kalıcı dediğim şey yane hehehe o kadar dikkat etmedim ben açıkçası elime sıktım sadece ama evet elimi yıkadım hala kokusu duruyordu böyle kalıcı parfüm yapsalar ya heheh :)))) neyse canım hayırlı olsun alan biri çıkar takas topiğine yaz istersen
oooo maşallah ne zaman vermiştin siparişi canım bende 5inde ruj siparişi vermiştim ne zaman gelir acep :)
Ben aldım fırsat ürününü kızlar nisanlıma vercemkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?