Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım ben vanilya ve çikolata kokusuna bayılırım ama çok agır geldi bana offf kafaya taktım sinir oldum

bi daha paralı kampanyalara katılmıcam ürünü bilmiosam ...

alla alla o kadar ağır değil oysaki hele krem ilk başta başka bişi okuyor sonra kokuyu alıosun ben bir daha deneyim eve gidince çok üzüldüm canım yaaa risk işte

benim siparişim 2sindeydi daha dün geldi gelir canım anca :) annem ne güldü koca kutu minnacık ruj heheh

ne bilim canım yaaa kazagıma sıktım yaa nasıl anlatsam böle yağımsı kokuo sinir oldum o kokuya :S anlamadım ki oysa çok severim vanilya ve çikolata karışımını.kremlere okadar takmadım çok agır değil ama o vücut spreyi bana agır geldi...evet riks cidden bugün saatmaya çalışcam walla 10 tl 3 ünü vercem inş alır biri ama oda parfümünü egendim oda vanilya mangoludu

benim siparişim 2sindeydi daha dün geldi gelir canım anca :) annem ne güldü koca kutu minnacık ruj heheh

Ayy ben tamamen umudu kestim canım ya,bugün 8 gün oldu.
3'ünde vermiştim.Üstelik başka face hesaplarından da verdim ama onları daha sonra vrdim gelmemesi normal.
Birinden biri elime ulaşsın da sonra belki yeniden oynarım.

kazağına sıkmasaydın keşke canım leke falan yaparbi süre deneseydin keşke

ya kızlarr ben bu peri oyununu beceremedimmi ne sadece balonlarımı patlatcaz patlatıyorum tekrar dene diyo anlamadımki yaaakannehirakannehir

ben 2 sinde verdim dün geldi seninde bugün gelir canım merak etme :)

canım tenime sıktım sonra dedim bide kazagıma sıkım tenimde nasıl kokcak kazağımda nasıl ama fark yok..hiç abartmıyorum gece yatıom yaa burnuma gelio sabah kalktım burnumda sanki kaç gündür yıkanmamışım gibi :ecrin_bebek: şimdi banyodan çıktım yani herkese göre değişir tabi kokular belki çoğu kişide begenmiştir ama ben onu elimden çıkarcam

benim çok kalıcı dediğim şey yane hehehe o kadar dikkat etmedim ben açıkçası elime sıktım sadece ama evet elimi yıkadım hala kokusu duruyordu böyle kalıcı parfüm yapsalar ya heheh :)))) neyse canım hayırlı olsun alan biri çıkar takas topiğine yaz istersen
günaydın kızlar bugünde diğer siparişim farım geldi :)

oooo maşallah ne zaman vermiştin siparişi canım bende 5inde ruj siparişi vermiştim ne zaman gelir acep :)

canm ben üçünde 2 sipariş verdim biri parfüm biri far. dün tam 7.gündü parfüm geldi 8.gündede far..kargodaki adamda dio dün gelmiştik galiba buraya die :)
sositososito

Ben aldım fırsat ürününü kızlar nisanlıma vercemkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…