of ya ılk defa stoklar tükenmemısken denk geldım sipariş ver dedım , ben sipariş verene kadar stok tükenmıs olabılır mı??,,
cnm puanın 124 se ztn iki ürün veremezsin. anasayfada ürün resmi varsa ve puanın düşmüsse vermissindir siparisini :)
ekrana verdıgın sıparısten sonra xxx avondan bılmem ne bılmem ne urunu aldı fılan dıye ,şu mücevher topladıgın zaman perı tozun bıttıgı zaman kı kare uyarı ekranı cıkıyor ,
cıkmadıysa yıne alamadın demek kı ..
ben tam 14.00 da vermısım dk bıle gecmemıs kaydirigubbakcemile3
verdım döndüm baktım rujlar vardı ,kalemmler ,farlaar hala duruyordu ,sadece parfumler bitmişti.
bide benm aldıgım pırıltıı vucut losyonu ..
vucut losyonuna bu kadar ragbet vaarmıydı anlamadım ..
ikinci hediyem bu .dıgerını kendı hesabımdan ayın 7.sınde verdım .ayın 14. de mı vermem lazım
of ya ılk defa stoklar tükenmemısken denk geldım sipariş ver dedım , ben sipariş verene kadar stok tükenmıs olabılır mı??,,
ya ürünler 14.00 demı yenılenıyor hep..eğer oyleyse bende yarın o saatte geleyım bunca zamandır oynayıp bırıktırdım yahu
Ben cuma günü verdim ve geldi arkadaşımda aynı gün verdi onun ki daha gelmedi :)pazar günü verıstım canım sipariş verip hediyesi gelen varmı ayüp sabri tuncerdn
napak kısmetkocam boşuna oynuyorsn dıyor ona kapak olsun dıe ıstıyorum acıkcası..hem oje siparişi vermıstm ama ben oje kullanmıyorm onu ıcınızden bırıne verecektım ..ya hanıumlar bıde puanınız yettıgı halde kullanamadıngınız urunu sipariş vermemezlık yapmayın bence burda aramızda takas yapabılırız ne dersınız??yanı stokta ürün var ama sız kullanmadıgınız için almamazlık etmeyın bılmem anlatabıldm mıaklinialirimsmileay cok konustmsempatiksalakcinni
çok az bir puanla haftanın fırsat ürününü kaçırdım erkek parfümünü alamdım tozum bittiboshayallersmile
günlük stokdada yetişemedimboshayallersmile
bu arada geçen haftadan kazandığım brezil edt geldi bugün kızlar kokusu fena değil meyveli odunumsu bişe
hahhahahah hiç gülesim yoktu meyvelı odunumsu ne demek canım allah ıyılıgını versın:roflol::roflol::roflol:
ya kızlar puanınız yukseldıkce ordakı urunlerınde mı puanı artıyor:S
banada mail geldi cnm aramadılar amakızlar kozmodermodan aradılar.. hediyeli anketten hediye kazanmışım :))))))))
gönderdiğin maile sadece numune istiorm mu dedin cnm ?
info@bioder.com a mı mail atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?