Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ya ürünler 14.00 demı yenılenıyor hep..eğer oyleyse bende yarın o saatte geleyım bunca zamandır oynayıp bırıktırdım yahu

evet demekki biz siparişi yazana kadar bitti demekki
alanları tebrik ederim napalım yarın denerim gene :)

napak kısmet kocam boşuna oynuyorsn dıyor ona kapak olsun dıe ıstıyorum acıkcası..hem oje siparişi vermıstm ama ben oje kullanmıyorm onu ıcınızden bırıne verecektım ..ya hanıumlar bıde puanınız yettıgı halde kullanamadıngınız urunu sipariş vermemezlık yapmayın bence burda aramızda takas yapabılırız ne dersınız??yanı stokta ürün var ama sız kullanmadıgınız için almamazlık etmeyın bılmem anlatabıldm mıaklinialirimsmileay cok konustmsempatiksalakcinni

pazar günü verıstım canım sipariş verip hediyesi gelen varmı ayüp sabri tuncerdn
Ben cuma günü verdim ve geldi arkadaşımda aynı gün verdi onun ki daha gelmedi :)

mantıklı canım :)))
ya ben delircem dün kaçırdım bugün başında bekledim ama saniyelerde bitti 3 ürün denedim en son dedim oje alayım bare yok o bile bitti yaa yuh saatini değiştirsinler şunun hergün yetişemedim yaa alanlara hayırlı olsun yarına inşallah :)

ben kullanmıyacagım seyı almıyorum valla ,kac seferdır şiparıs verıp bakıyorum rujlar ojeler farlar hep duruyo .

ama baskasının hakkına girmeyım nasıl olsa kullanmıcam dıyorum almıyorum.

o kadar cok kı evde ruj oje far fılan duruyor oylece.

ben kendı hesabımdan ayın 7.sınde verdım .ayın 14. de mı vermem lazım

ayın 14.üne kadar bir kişi eksılecek rakıplerınızdenaklinialirimsmile

benımde kullanmadıgım seyler var aslnda takas edılse güzel olur ..sanırım bu forumda vardı öyle bi böşüm ..onca sey kalabalık edıp duruyor..

çok az bir puanla haftanın fırsat ürününü kaçırdım erkek parfümünü alamdım tozum bittiboshayallersmile
günlük stokdada yetişemedimboshayallersmile
bu arada geçen haftadan kazandığım brezil edt geldi bugün kızlar kokusu fena değil meyveli odunumsu bişe

hahhahahah hiç gülesim yoktu meyvelı odunumsu ne demek canım allah ıyılıgını versın:roflol::roflol::roflol:

kızlar dün akşam eyüp sabri tuncerden siparişimi verdim.teslim süresi yoğun ilgiden dolayı 7 gün müş.beklemedeyim şimdi.gelirse inşallah resimlerini eklerim buraya

kızlar kozmodermodan aradılar.. hediyeli anketten hediye kazanmışım :))))))))

hahhahahah hiç gülesim yoktu meyvelı odunumsu ne demek canım allah ıyılıgını versın:roflol::roflol::roflol:

brezil edt:brezilyanın canlı ve tutkulu ruhu içeriğindeki pırıltılı meyve neşeli çiçek ve ODUNSU kokularıyla hayat buluyor
hem tatlı hem ağır değişik ağaç kokusu var okis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…