Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bana bugün Qspadan numune,minişler yarışmasından bir miniş geldi kızıma..

banada mail geldi cnm aramadılar ama
bide alis harikalar diyarında yarışmasından tişört geldi kızlar

ee o yarışma 12 mart da açıklanmıcak mıydı cnm ? ikimiz farklı seyden bahsediorz galiba benm dediğim sinema sitesinde yarışma

Son düzenleme:
Bugün peri oyunu hediyeleri kaçta güncellendi arkadaşlar????

Kızlar bugün avondan kargo gelmiş ben evde deildim ama annemler evdeydi kapıya geldik bulamadık diye kağıt bırakmışlar.
Oysa o saatte evdeydik diyor annem artık yarın gitcem kargoya almaya.
Acaba oje mi geldi göz kalemimi geldi meraklandım kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar kaydirigubbakcemile5
kozmodermonun sitesini incelerken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim...
Kozmodermo'dan Sebamed Visio Hediyesi
Üye olun ve tek sorulu anketimizi doldurun! Anketimizi dolduran her 20. üyeye; ücretsiz, adrese teslim "Sebamed Visio Nemlendirici Hidro Jel" Numunesi gönderilecektir.
KozmoDermo - a Kozmodermo'dan Promosyon - Sebamed Visio

teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kıslar bende uygulama sayfası görüntüleniyor ancak yazıların yarısı çıkmış yarısı yok ve oyun hiç açılmıyor sabahtan beri devam ediyor ...böle sorun yaşayan varmı yoksa benim pcdemi sorun var

ee o yarışma 12 mart da açıklanmıcak mıydı cnm ? ikimiz farklı seyden bahsediorz galiba benm dediğim sinema sitesinde yarışma
cnm kozmodermodan mail geldi anket yarışması onların sürekli oluyo anketleri
alis harikalar diyarından tişört geldi.. sinama yarışmaları çok... farklı sitelerin(cinebonus uip e kolay vs)... bana uip den geldi..farklı şeyden bahsettiğimiz ne ?

kızlar kozmodermodan aradılar.. hediyeli anketten hediye kazanmışım :))))))))
ooo ne güzel bende anket doldurdum ama beni aramadılar
Bana bugün Qspadan numune,minişler yarışmasından bir miniş geldi kızıma..
güe güle kullan canım bende bir mail atayım bare adamlar herkese gönderio :))))
canım bazen yapıo yurtiçi kargo öyle vaktimi yetmio bilmem bi çok kez başıma geldi temsilciyken ben ara kargoyu fırçala yada gidince uğramadan gidiolar adamlar
her ay yapıolar böle bende katılmıştım henüz bişi çıkmadı :) teşekkürler paylaşım için :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bugün periden hediye alabilirz inşallah 2 gündür kaçırıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…