banada mail geldi cnm aramadılar ama
bide alis harikalar diyarında yarışmasından tişört geldi kızlar
kızlar eyup sabride kapıda ödeme var mı
iyi geceler kızlar kaydirigubbakcemile5
kozmodermonun sitesini incelerken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim...
Kozmodermo'dan Sebamed Visio Hediyesi
Üye olun ve tek sorulu anketimizi doldurun! Anketimizi dolduran her 20. üyeye; ücretsiz, adrese teslim "Sebamed Visio Nemlendirici Hidro Jel" Numunesi gönderilecektir.
KozmoDermo - a Kozmodermo'dan Promosyon - Sebamed Visio
teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5
2 de yenilendi filizcim
cnm kozmodermodan mail geldi anket yarışması onların sürekli oluyo anketleriee o yarışma 12 mart da açıklanmıcak mıydı cnm ? ikimiz farklı seyden bahsediorz galiba benm dediğim sinema sitesinde yarışma
ooo ne güzel bende anket doldurdum ama beni aramadılarkızlar kozmodermodan aradılar.. hediyeli anketten hediye kazanmışım :))))))))
güe güle kullan canım bende bir mail atayım bare adamlar herkese gönderio :))))Bana bugün Qspadan numune,minişler yarışmasından bir miniş geldi kızıma..
canım bazen yapıo yurtiçi kargo öyle vaktimi yetmio bilmem bi çok kez başıma geldi temsilciyken ben ara kargoyu fırçala yada gidince uğramadan gidiolar adamlarKızlar bugün avondan kargo gelmiş ben evde deildim ama annemler evdeydi kapıya geldik bulamadık diye kağıt bırakmışlar.
Oysa o saatte evdeydik diyor annem artık yarın gitcem kargoya almaya.
Acaba oje mi geldi göz kalemimi geldi meraklandım kaydirigubbakcemile3
her ay yapıolar böle bende katılmıştım henüz bişi çıkmadı :) teşekkürler paylaşım için :)iyi geceler kızlar kaydirigubbakcemile5
kozmodermonun sitesini incelerken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim...
Kozmodermo'dan Sebamed Visio Hediyesi
Üye olun ve tek sorulu anketimizi doldurun! Anketimizi dolduran her 20. üyeye; ücretsiz, adrese teslim "Sebamed Visio Nemlendirici Hidro Jel" Numunesi gönderilecektir.
KozmoDermo - a Kozmodermo'dan Promosyon - Sebamed Visio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?