Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aslında diğer üsteki puanı yüksekleride alcaktım ama salak bi kzıın kafasına uydum mail yazma oluo die geçiktim hızlı yazıom ben canım ....bazen yaa tel çalıo ya başka bişi oluo kaçırıom o an dikkatim dağılıo. ojele kalemide oyun sayfam açılmıo 2 gündür oynayamıom ölesine alim die aldım

bende hızlıyım ama anca ruj aldım bu hafta bişi alamadım zaten 2 gündür açık anca alırım dedim olmadı sayfamm açıldı ama yenilenmedi galiba

bendede oyun açılmıo hediye sayfası var sadece puan alamıom dün 24 puanla fırsat ürünü alamadım kaçırdım açılsa oynasam toplucam 24 puanı alcaktım

bendede oyun açılmıo hediye sayfası var sadece puan alamıom dün 24 puanla fırsat ürünü alamadım kaçırdım açılsa oynasam toplucam 24 puanı alcaktım
tüh beee neyse artık başka bişi alırsın kaç hesapla oynuon sen ben benim bide abiminkiyle oynuodum yengemede başladım ama sipariş verebilirsem :)
saat 2 demı yenılenır sızce
hep ıkıdemı yenılenıyor bu sayfa kızlar

valla bugün 2de yenilenmez bence canım hergün aynı saatte yenilemio çünkü :)

benım ıcınde bısıler alırmısınız bırınız ya ben ıs yerınde gıremıyorum faceye

Simdi mavi kalemimle mavi farım geldi kızlar kaydirigubbakcemile2

canım benimde daha 3 hafta olcak :) yani başta ben puan toplayamıodum şimdi usatası oldum ama oyunum açılmıo açgözlü oldum ceza galiba bana :)))) aşkböcüğü ben alırım dice ama oyunum açılmıo ...bugün kendime alabilirsem yarın falan sana alırım istersen çünkü ben parfüm aldım diesiye kadar diğer parfümler biter canım diğer şeyleri isterseb alim ama ...

bir ara geldi gene gitti yaa offff sıkıldım bende bu şekilde kendime bile zor alırım

gelen hediyelerin resimlerini çekip koysanız. biz de bakıp bakıp iç çeksek bi biz alamadık diyeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…