Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
son anda yetiştim ruju kaçırdım oje siparişi verdim beklemekten iyidir sayfa kitlendi diye giremedim yaa

yok canım ben parfüm alcaktım baktım açılmış hemen yazdım onayla yaptım benden önce davranmışlar girdiğimde bi kaçı gitmişti tasha 5 tane vardı ama onuda ben istemiom... kargoyu aradım parfümlerim yarın geliomuş ohhhh

yaaaa bi adresten kalem sipariş ettim ama adres yazmamışım ama isim tel şehir doğru gelirmiki yaaa...

periye msj attım tınlamadı cadı

lanet olsn...butun gun gozum ustundeydı ıkı dakka baska seyle ılgılendık dıe yapılır mı bu beeee

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun ruj sıparıse verdım

2 martta parfum sıparıse verdım dun aksam elıme ulastı

alkisalkisalkis:sm_cool::teytey:bayanssulusmile

lanet olsn...butun gun gozum ustundeydı ıkı dakka baska seyle ılgılendık dıe yapılır mı bu beeee

başında olsanda bişi değişmezdi canım anca oje alırdın benim gibi sayfa kitlenmişti bir girim parfüm bitmiş bitane ruj var denedim olmadı ojeyi denedim bende bekleye bekleye alamıcam bişi diye :) oda oldu :)

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun ruj sıparıse verdım

2 martta parfum sıparıse verdım dun aksam elıme ulastı

alkisalkisalkis:sm_cool::teytey:bayanssulusmile

güle güle kullan canım yetişseydim bende onu vercektim yaa yarın erken saatte verirler umarım yoksam alamam 12de işten çıkıom

kızlar bu oyundan biraz bahsedebilir misiniz?oyunu oynadım ama uyku lazım gibi bişi yazdı,birdaha oynayamadım.yeterli mücevherin yok yazıyor.birde nasıl hediyeleri alıosunuz?yani yeteri kadar mücevher toplayınca kendisi uyarıyormu sizi,hediyeler ücretsiz mi geliyor?çok soru sordum ama aydınlatırsanız sevinirim.

kızlar bende bugün kahverengi göz kalemimi aldım çok güzel koyu kahverengi siyaha yakın gibi hemde simleri var içinde

Ayy nihayet benim de kargom geldi bugün:)
5 ürün vermiştim farklı tarihlerde,2 tanesi gelsi.
Vücut losyonu ve oje:)
ıkisi de çok güzel,teşekkürler avon:)

ya ben hiç bişi alamadım((15.15 de güncellenmiş ne saçma bir saat....

benim de rujum geldi şimdi zemuszemus
really rosy'den istemiştim en başta kıpkırmızı olan ama o kadar kırmızı değilmiş çok tatlı bir rengi var ve çok yumuşak, çok beğendim ben eğer ruj isteyeck olan varsa tavsiye ederim, fikir olsun diye resmini de koyuyorumbuyrunnnnnnnnn

flaşlı

flaşsız

peri tozu oyunu aynamaya başladım 8.bölümdeyim.
peri tozum bitti.hediye nasıl kazanıyorum peki kızlar.stoklar tükenmiştir diyor.bu oyun hakkında bilgi verebilirmisinz.

Harikaymış,ben de verdim bunun siparişini,umarım gelir.

rujun rengi güzellik perisi sitesindeki gibi değil canım
hatta benim çektiğim fotoğraflarda bile çok farklı
o derece kırmızı değil, olgunlaşmış şeftalinin kabuğundaki soft kırmızı gibi daha güzel yani :)
sürümü, hafif simli yapısı da çok hoş, iyi ki ondan sipariş vermişsin :)

peri tozu oyunu aynamaya başladım 8.bölümdeyim.
peri tozum bitti.hediye nasıl kazanıyorum peki kızlar.stoklar tükenmiştir diyor.bu oyun hakkında bilgi verebilirmisinz.

peri tozun bittiğinde arkadaş davet edersen peri tozun artar.
20 arkadaş davet ettiğinde tam 5 diş de doluyor.
ama kimseyi davet etmezsen, 5 saat beklersen de peri tozun dolar.
8. bölümden sonrası zor.
o yüzden oynayamaya çalışma, boşuna peri tozun bitmesin.
oyunu baştan oyna durmadan 1. bölümden başlayarak, öyle de puanın artar merak etme, hem de peri tozun hemen bitmez.
stoklar her gün saat 11.00-15.00 arası yenileniyor.
bilgisayar başında olup sürekli takip etmen lazım.
puanının yettiği ürünleri alabilirsin ancak.
sen ürün alınca puanın azalacak dolayısıyla.
stoklar yenilendiği anda aceleci davranıp hemen sipariş vereceksin ve ürün 1 hafta içinde elinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…