Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım 8inde verdiysen tam üzerinden 7 gün geçmesi gerekiomuş yane 16sında verebilrsin ama 15inde denersin yine öyle yazıolardı sitede
kargoya gelince telefonla arıyolarmış adres olmayınca

Teşekkürler cnm :kedi:

Benim dün yine ojem gelmiş avondan ama evde yoksunuz diye kağıt bırakıp gitmişler beni deli ediyo bunlar yaa insan bi zile basar o saatte annem evdeydiii :umursamaz:

boşuna uğraştırıyorlar ya işin yoksa şimdi git de al dimi :1no2:

canım 8inde verdiysen tam üzerinden 7 gün geçmesi gerekiomuş yane 16sında verebilrsin ama 15inde denersin yine öyle yazıolardı sitede
kargoya gelince telefonla arıyolarmış adres olmayınca

of ya bir hafta geçmesini beklemek çok gıcık, ben pazar günü vermiştim sipariş, ürünüm cuma günü geldi, ama pazartesiyi beklemek zorundayım bir daha sipariş verebilmek için :1no2:

offff kargo gelcek die müzik dineleyemiyorum banyoya girmme lazım giremiyorum çarşıda işlerim var hadi yarına bırakim dedim ...

hediye alcam stok bekliom kahvaltı edemedim ders çalışamıom şu parfümüde alayım 1 hafta süre dolasıya kadar girmicem doluncada şans saat başı bakcam varsa oje kalem ne denkse onu alcam ..uğraşamıcam artık gına geldi

Ama cidden komikti:)
Koca kutuyu sallıyorum tıngır mıngır bir ses,bir açtım oje hehe:)
ıki koca kutu gelmişti,birinde vücut losyonu birinde oje.
Yazık o kutulara,çöpe gitti.

vücut losyonunu denedin mi canım, kokusu nasıl, hafif simli yapısı var yazıyordu, güzel mi kaydirigubbakcemile2

Canım kokusu hoş ama ben simli yapı falan görmedim.
Beyaz krem yoğunluğunda.
Denemiyorum ben,3 ay sonra düğünüm var da evlendikten sonray kaldırdım bunları:kedi:

Gene de denk gelirseniz alın derim,ama çabuk bitiyor maalesefeyvahedigeldismile

519.000 puanım var,ben de ilk kez parfüm deneyeyim diyorum ama hiç şansım yok gibi.Acaba vazgeçsem de başka bir şey mi denesem ki ?

400 ml.lik şişedeymiş. 400 ml.lik şişeye göre epey az puan biçmişler :) ucuz yani
ben yüz kremi almayı düşünüyorum. 50 ml 250.000 puan CADIARZU

519.000 puanım var,ben de ilk kez parfüm deneyeyim diyorum ama hiç şansım yok gibi.Acaba vazgeçsem de başka bir şey mi denesem ki ?

bence başka bir şey dene tatlım parfümler hemen kapılıyor
sen parfümü denedin olmadı bari başka ürün alayım derken onlar da bitmiş olabilir a.s

400 ml.lik şişedeymiş. 400 ml.lik şişeye göre epey az puan biçmişler :) ucuz yani
ben yüz kremi almayı düşünüyorum. 50 ml 250.000 puan CADIARZU

Evet canım puanı düşük,ilk siparişim oydu,zaten ihtiyacım vardı,denk gelince aldım:)

bence başka bir şey dene tatlım parfümler hemen kapılıyor
sen parfümü denedin olmadı bari başka ürün alayım derken onlar da bitmiş olabilir a.s

Evet haklısın canım ama zaten 5 sipariş verdim,ne kaldı almadığım bakayım bi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…