Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hiç bilmiyorum ki.
Bu hafta hep değişik değişik saatlerde yenilendi ve hep ileri doğru gitti.
15.30 falan olru belki.

dün sistemde yenileme var diye o saate sarmıştır bence bugün 3e kadar kalmaz kanımca keşke 11de yenilensede bende alsam yoksa 12de çıkıom alamıcam bişi

Hımm evet o da olabilir.
Keşke yenilense de erkenden bitse stres:)
Benim hediyelerim geldi ya,güven duydum,tekrar deneyeceğim sipariş vermek için:)

benimde geldi canım 2 tane ruj aldım dünde oje sipariş ettim ama sipariş vermek zor oluyo bugün erkenden verirler inşallah :)

summerin kokusu nasıl kıslar ..ordaki parfümlerden denediğiniz kokusunu bildiğiniz varmı

wish of love çiçek kokusu ve hafif kalıcı değil, wish of happiness turunçgil kokusu hafif kalıcı değil tashayı bilmiorum ungaro hoş gibi gelmişti katologdan bakmıştım summer whihte ta hafif bir ayz kokusu hoş diye hatılıyorum 50s glamıda arkadaşım kullanıo güzel diodu :)

güle güle kullan canım senin güzel gözlerine her renk yakışır kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler cnm :kedi:

Benim dün yine ojem gelmiş avondan ama evde yoksunuz diye kağıt bırakıp gitmişler beni deli ediyo bunlar yaa insan bi zile basar o saatte annem evdeydiii :umursamaz:

teşekkürler canım ...love aldım happiyide aldım bugün yolda gelceklermiş inş...kalemle oje daha gelmez..summer denicem inş güzeldir kokusu yaaa uğraştığıma değsin omadı hediye veririm napim yaa..

ben en son bölüme kadar geldim bitirdim oyunu tekrar baştan başlatıyor. ama bazı bölümler çok gıcık

ayın 8 inde sipariş verdim haftaya çarşambamı tekrar sipariş verebiliyorum acaba kıslar..

bide ben bi siparişime adres yazmayı unutmuşum yaa

isim doğru telefon no doğru yaşadığım şehir doğru acaba gelirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…