Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hergün başka facelerden alıyorum.ablamın, arkadasımın facesinden falan.2 oje 1 ruj siparişi verdim şimdiye kadar.krem alıcam bugun de alabilirsem.
sizler ne alıcaksınız?

Ben de aynı şekilde,bulduğum tüm adreslerden veriyorum:)
Pekii sen sipariş adresini ve isimleri ne şekilde verdin,hepsinde aynı isim ve adresi mi kullandın siparişlerinde?

Ben de aynı şekilde,bulduğum tüm adreslerden veriyorum:)
Pekii sen sipariş adresini ve isimleri ne şekilde verdin,hepsinde aynı isim ve adresi mi kullandın siparişlerinde?

tabi kendi adımı adresimi yazdım.kimin facesindeysem onllarınkini değil.kendi adıma olan adresleri
sen ne yaptın?

Vücut losyonundan bir tane daha versem diyorum.
Bir tane vermiştim geçen hafta geldi,çok hoşuma gitti.
2 tane olsun:)

tabi kendi adımı adresimi yazdım.kimin facesindeysem onllarınkini değil.kendi adıma olan adresleri
sen ne yaptın?

Ben toplam 5 sipariş verdim.
3ü kendi adım,biri annem,diğeri babamın adısempatiksalakcinni
Sadece 2 si ulaştı elime.
Diğerleri de bu hafta gelir inşallah.
Aynı adres ve isim olunca korkuyorum yabilmiyorumkismile
Senin eline ulaştı mı siparişlerin?

ben ilk siparişimi ayın 9unda verdim ama daha gelmedi.ben de korkuyorum başkasının facesinden girip kendi adımı falan yazınca ama adresim falan doğru olduktan sonra gelir diyolar . bi sorun olur mu ?

ben ilk siparişimi ayın 9unda verdim ama daha gelmedi.ben de korkuyorum başkasının facesinden girip kendi adımı falan yazınca ama adresim falan doğru olduktan sonra gelir diyolar . bi sorun olur mu ?

İlk siparişimi ayın 3ünde kendi face hesabımdan,kendi adım ve adresimle verdim.
ikinci siparişimi de abimin hesabından annemin adını ve gene aynı adresi vererek yaptım.
Diğerlerini sonraki günlerde..
İlk 2 siparişim de aynı gün geldi,sorun olmadı.
İnşallah diğer 3 sipariş de gelir inşallah.

adres doğru olduktan sonra gelir diyo güzellik perisi sayfasındaki kızlar.ayy inş.bi sorun olmaz yaa sempatiksalakcinni

valla bence isim adres falan sorun olmaz ya onunla uğraşacaklarını sanmıyorum
sonuçta o sitede oyun oynanıyor birilerini puan kazanıyor ve bir şeyler sipariş ediliyor o puanlarla
isme o kadar önem vereceklerini sanmıyorum
avon yapmak istediği reklamı yaptı zaten

O şu şekilde oluyormuş.
Aynı adresten bir kez sipariş verdiysen,ikinci siparişinde bilgilerin kayıtlı olduğu için,bir tuşla çıkıyormuş.
Emin değilim ama bu şekilde okumuştum.
Öyle program olduğunu falan sanmıyorum pek.

Kızlar rujlardan hani rengi pek belli olmayan,hafif ışıltılı olan vardı.
O hangisiydi bilen var mı?

valla hiç duymadım ya
ben aynı adresten bir kez sipariş verdim şimdi 2. siparişimde nasıl 1 tuşla çıkacak bilgilerim.. bilmiyorumkismile

Hımm tamam arkadaşlar,teşekkürler.
Sürekli fikir değiştiriyorum
Bu kez de ruj istiyorum:)
Seviyorum öyle ışıltılı dudak rengi rujları.
Kırmızı siparişini vermiştim zaten,bu da böyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…