Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende
1)fushia fun ruj
2)viva pink oje
3)midnight plum oje sipariş ettim şimdiye kadarsüprizzzzz

Benim siparişlerim:

-Kırmızı oje (geldi)
-Vücut losyonu (geldi)
-Kırmızı ruj (gelmedi)
-Kahverengi göz kalemi (gelmedi)
-El kremi (gelmedi)

bir tek really rosy ruj siparişi verdim o da geldi
çünkü tek face'ten oynuyorum :)

Ben de ilk önce öyleydim,taa ki abimin diğer adreslerini ele geçirinciye kadar:)
Bir süre oynadım,artık oynamıorum.
Sadece sipariş veriyorum :

selam kızlar iyi pazarlar herkese
bende yengemin adresinden ruj sipariş edicem kendi adresimdende haftanın ürününü beklicem puanım baya fazla :)
bende ayzayım aldıklarımı
2 martta pink pop ruj (geldi)
5 martta divine vine ruj (geldi)
12 martta oje kırmız (gelmedi) :))

arkadaşımın hesabından alıcam hediyeyi ama kendi adımı mı yazsam ki.kargo gelince kimlik isterse :1shok:

bilmiiyorum ki gerçi ben işyerinde arkadaşlarım adına gelen kargoları hatta bankadan gelen para kartlarını bile kendi kimliğimle allabiliyorum.sorun olmayabilir

işyerinde sorun yok bende rahat rahat hepsini alıyorum eğer çalışan varsa işyeri adresine göndertsin ismin önemi yok heheh :) ben bi eve bi işe gönderiorum :)

sonradan verdiğin telefon numarasını arıyorlar bankadan şu kişiye teslim ettik diye.onlarda arayabilir o şekilde sorun olmaz bence

ben taaaa şubat sonunda sipariş verdim, gelmedi gelmedi... mail atıyorum, kargoyu arayın diyor,
kargoyu arıyorum öyle bir paket yok diyor... sinir oldum...

ben taaaa şubat sonunda sipariş verdim, gelmedi gelmedi... mail atıyorum, kargoyu arayın diyor,
kargoyu arıyorum öyle bir paket yok diyor... sinir oldum...

alla alla şubat sonu çoktan gelmiş olması lazım kafada şubede kayboldu ya kaybettiler şimdi bütün kargo çalışanları uyuz oluyodur zaten paso hediye götürüyolar diye heheh

düzeldi canım sorun yok şimdi ama gider gene bugün pazar kalabalık olur heralde ben ilk kez haftasonu denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…