Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Benim de;
likit eyeliner (geldi)
fushia fun ruj (geldi)
mavı kalem (geldi)
mavi far(geldi)
mor far (geldi)
yesil Far (gelmedi)
surrender parfüm(gelmedi)

açıl dı ve bitti ya son anda farkettim ben bilgileri girene kadar bitirdiler parfümü aman neyse ben ondan istemiyodum sırf meraktan. ben ungaroyu bekliyorum az kaldı az :))

ya dakikalardır bekliyorum, 2dk bilgisyarın başından kalktım, ne ara açıldı da bitti...
ne biçim iş...

yuh yaaa dur bi bakayım dedim yenilenmiş 3 tane tuj kalmış ben alana kadar aldılar offff bende başka bişi almadım o kadar bekledim 3te die kalktım kaçırdım yarına kısmet

Nailwear Pro Tırnak Cilası - Viva Pink
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun

bunları verebildim:)

ana ne ara acıldı yaa.sacımı kurutıyım dedım geldım acılmıs bitmis boshayallersmile

Tesadüf oldu,buçuğu bekliyordum.
Sayfayı bi yeniledim ki doluş stoklar.
ılk siparişi verdim baktım hala ürünler duruyor,hemen diğer adrese girdim oje siparişi verdim:)
Pembe oje sevmem eğer koyuysa başkasına veririm ama açıksa kullanırım:)
Bakalım

bende ilk defa bugün stoktaki ürünlere denk geldim ama puanım yetmiyor(((((
arkadaşlar bu arada qspadan numunelerim geldi dün pilingi çok süper cildimi bebek gibi yaptı harika bir şeykaydirigubbakcemile3
diğer ürünlereni daha kullanmadım...

4.siparişimi de verdim losyon sipariş ettim yarın da başka hesaptan alıcammmm kötükedihüsohihoyyyt:sm_cool:

QUOTE=_elifatih_;12105983]3 tane facebooktan oynuyorum canım ondan kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ne 3ü ne 5i sırayla oynuyorum sayısını da unuttum.akşama kadar başım dönüyor oynamaktan :bbo: [

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…