evet canım peri oyununun bitis tarihi 1 nisan yazıyor ...
daha fazla puan biriktirmeyeyim bari nisana kadar harcayamam içim yanar :)
Canım ne kadar puanın var kiakannehir Benim tek ürün alabilecek kadar puanım var o yüzden oynamaya devamsempatiksalakcinni
Selam kızlar,ben geldim:)
Maşalllahh tütütütütütkaydirigubbakcemile3666 puan var şu an almak istediklerime yetiyor zaten 4-5 kere daha alabilirim ancak, her seferinde de ürün kapamam belki onu da ihtimaller arasına katarsam :)
bende kendi hesabımdan oynamıom artık 1.000i geçti puan :))))) şöyle güzel bir fırsat ürünü koysunlarda harcayım güzel güzel heheh :)
benimki yine bi şey değil canım ya baksana diğer arkadaş kaç puan yapmış :)Maşalllahh tütütütütütkaydirigubbakcemile3
bende kendi hesabımdan oynamıom artık 1.000i geçti puan :))))) şöyle güzel bir fırsat ürünü koysunlarda harcayım güzel güzel heheh :)
Hoşbuldum:)
Ben de kendi hesabımı fırsat ürününe saklıyorum ama işte ne zaman olacağı belli değil maalesef
valla canım parfümler hemen bitio bir tane ruj aldım kendi hesabımdan daha :)maşallah canım uçmuşsun sen, ben sadece 1 face'ten oynuyorum, birkaç parfüm al bari çok çok puana :)
1 ürün aldım canım 2 hafta oldu sanırım ürünler stoktaydı ben girdiğimde :))))Hiç ürün almadanmı biriktirdin? Ne kadar sürede biriktirdin canım ya :1shok:
fırsat ürününün ne olacağı belli mi canım, yani önceden belli oluyor mu, yoksa kafalarına göre istedikleri ürünü mü koyuyorlar ? :uhm: ya işine yaramayan küçücük bir şeye çok puan biçmişlerse... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?