Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet canım peri oyununun bitis tarihi 1 nisan yazıyor ...

aaa yani 1 nisandan sonra oyun ile bişiler kazanamıyacağız öle mi?

tüh ya,ben yeni keşfetmiştim oyunu,daha puanlarım yetmio bişiler almaya..

buarada cevabın için teşekkür ederim canım.a.s.

kızlar ben bişi sorucam.. ben avon üyesiydim fakat çıkmk istediğim için sipariş girmedim 2 aydır fln.şimdi ben burdan şipariş veriorm peri tozundan onu bnm faturaya eklemezler dimi?

Canım ne kadar puanın var kiakannehir Benim tek ürün alabilecek kadar puanım var o yüzden oynamaya devamsempatiksalakcinni

666 puan var şu an almak istediklerime yetiyor zaten 4-5 kere daha alabilirim ancak, her seferinde de ürün kapamam belki onu da ihtimaller arasına katarsam :)

bende kendi hesabımdan oynamıom artık 1.000i geçti puan :))))) şöyle güzel bir fırsat ürünü koysunlarda harcayım güzel güzel heheh :)

bende kendi hesabımdan oynamıom artık 1.000i geçti puan :))))) şöyle güzel bir fırsat ürünü koysunlarda harcayım güzel güzel heheh :)

maşallah canım uçmuşsun sen, ben sadece 1 face'ten oynuyorum, birkaç parfüm al bari çok çok puana :)

Hoşbuldum:)
Ben de kendi hesabımı fırsat ürününe saklıyorum ama işte ne zaman olacağı belli değil maalesef

Hoşbuldum:)
Ben de kendi hesabımı fırsat ürününe saklıyorum ama işte ne zaman olacağı belli değil maalesef

fırsat ürününün ne olacağı belli mi canım, yani önceden belli oluyor mu, yoksa kafalarına göre istedikleri ürünü mü koyuyorlar ? :uhm: ya işine yaramayan küçücük bir şeye çok puan biçmişlerse... :1no2:

kızlar birşey sordum neden kimse cvp vermio..belli kişiler wr sadece onlar birbirleryle konusuoalr

kızlar birşey sordum neden kimse cvp vermio..belli kişiler wr sadece onlar birbirleryle konusuoalr

maşallah canım uçmuşsun sen, ben sadece 1 face'ten oynuyorum, birkaç parfüm al bari çok çok puana :)
valla canım parfümler hemen bitio bir tane ruj aldım kendi hesabımdan daha :)
Hiç ürün almadanmı biriktirdin? Ne kadar sürede biriktirdin canım ya :1shok:
1 ürün aldım canım 2 hafta oldu sanırım ürünler stoktaydı ben girdiğimde :))))

ya geçen seferki erkek parfümüydü 800.000 belki bu sefer güzl bir bayan parfümü koyarlar koymazlarsa kısmet artık başka bişi alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…