Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
haftanın ürününde son sipariş tarihi önemli mi? Hani bir hafta bekliyoruz ya haftanın ürünü olunca bir hafta geçmese bile alabiliyo muyuz

haftanın ürününde son sipariş tarihi önemli mi? Hani bir hafta bekliyoruz ya haftanın ürünü olunca bir hafta geçmese bile alabiliyo muyuz

arkadaşlar stokların yenilendiğini nasıl anlıycaz yazıyo mu orda daha önce hiç almadım görmedim nasıl olduğunu

pardon aynısı bi kaç kere gitmis

Ne sormuştun canım senn?

Evet bir haftanın dolması gerekiyor.

arkadaşlar stokların yenilendiğini nasıl anlıycaz yazıyo mu orda daha önce hiç almadım görmedim nasıl olduğunu

Hediyeler kısmını açarsanız,görürsünüz yenilendiğini.

sayfayı yenilemen lazım sürekli f5 yap :)
bu arada demin kk gitti ne alaka giremedim :)

ya haber okuodum bi baktım yenilenmis istediğim parfüm bitmiş diğerlerini de bn almadım

Kızlar yenilendi ve gene yetiştim oleyyy:)
Bir vücut losyonu siparişi daha verdim.Diğeri elime ulaştı,çok beğendim de:)

İnanamıyorumm ya açıldıı ve anında bittiii :1shok: Bi vücut kremi alayım demiştim ama 5 adet varken birden stok bitiverdi akannehir OMGmafoldumben

kızlar ne çabuk bitti yaa yuh bi girdim hemen ruj siparişi verdim parfümler saniyede bitmiş maşallah yaaa millet hızlıdan öte
3.rujumu sipariş ettim Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun
bu arada sıralama yapayım önce parfümler bitio sonra rujlar el kremi kalemler yüz kremleri farlar en sonda ojeler bitio :)

ben de anlamadım nasıl yenılendı dırek acıldı cunku onceden beyaz sayfa fılan oluyor takılıyordu ..

butun parfumler duruyordu ,ıkı tanesını denedım olmadı

hıc ugrasmadan gıttım far aldım kendıme :)

rujlar ojeler duruyordu daha ..

3.siparısım bu .. zemuszemus

yine yetisamedim kızlara bisey alamadım yaa, ne anormal saatte veriyorlar 2 gündür ...

neler aldınız şimdiye kadar kızlar?
ben summer white parfüm
fushia ruj
altın far
yeşil far

tüh ya bütün günümü harcadım anca 1 oje kalmıştı pat gidiverdi o da insanlar ne hızlı bu kadar jet mübarek :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…