Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
pazar günü sipariş vermiştim canım
dün sipariş veremedim diye bugünü bekliyorum bakalım
öğleden sonra derse gitsem mi gitmesem mi kararsızım türk dili dersi kaydirigubbakcemile3

pazar günü sipariş vermiştim canım
dün sipariş veremedim diye bugünü bekliyorum bakalım
öğleden sonra derse gitsem mi gitmesem mi kararsızım türk dili dersi kaydirigubbakcemile3

dün 7.gün olduğu için verememişin canım bugün verebilirsin :) ama ders daha önemli millet o kadar hızlı ki başında beklediğim halde kaçırıyorum valla :)

bence 2den önce yenilenmez mesela 12de hiç yenilenmedi 2den sonra heran olabilir :)
youthanasia7 ben bugün alırsam yarın senin için denerim istersen
bugün yengemin hesabından ruj sipariş vermeyi denicem kendi hesabımdan da fırsat ürününü bekliyeyim diom inşallah bu hafta güzel bişi çıkar :)

ders 3 te bitiyor
olabilir canım bugün okula gidersem yarın sen alabilirsin benim yerime
fırsat ürünleri ne zaman veriliyor
kafalarına göre mi veriyorlar

ders 3 te bitiyor
olabilir canım bugün okula gidersem yarın sen alabilirsin benim yerime
fırsat ürünleri ne zaman veriliyor
kafalarına göre mi veriyorlar

canım bir önceki hafta çarşambaydı geçen hafta perşembe koydular parfümlere yetişemiom bari fırsat ürününe yetişeyim dedim inşallah güzel çıkarda beklediğime değer :)

Vichy cildinizi güzelleştiriyor!

50 şanslı okurumuza Vich Liftactiv CxP hediye!

Kazanmak için yapman gereken tek şey aşağıdaki soruları cevaplayıp katılım formunu doldurmak ve gerisini şansa bırakmak.

• Vichy Liftactiv CxP ürününün etken maddeleri nelerdir?

o Kafein
o Peptide
o C Vitamini
o Peptide ve C Vitamini
o Pro-Xylane

• Vichy Liftactiv CxP ürünü Vichy laboratuarlarının kaç yıllık araştırmaları sonucu ortaya çıkmıştır?

o 3 yıllık araştırmalar
o 5 yıllık araştırmalar
o 12 yıllık araştırmalar
o 1 yıllık araştırmalar
o 10 yıllık araştırmalar

• Vichy Liftactiv CxP ürününe ara verdiginizde bile etkinliği ne kadar daha devam eder?

o 2 hafta
o 3 gün
o 5 gün
o 1 gün
o 1 hafta

Cevaplar
o Peptide ve C Vitamini,
o 12 yıllık araştırmalar,
o 2 hafta

Vichy kazandırıyor! | Ekolay.net | Mahmure.com

Kızlar avonun kampanyasının bitis tarihi 1 nisan yazıyor.o günde gecerli olur demi bilmiyorumkismile

cevapları nereye yazıyoruz ben anlamadım -tatlicadiarzu-

canım ben vichy nin kampanyasına katıldım.. cevapların hepsini cvp yazan bölüme yazıcaz değil mi ?

birde eyüp sabri tuncerden parfümlerin geldi :):):):):)

cevaplar kısmına ben sırasıyla yazdım canım sende öyle yap :)
teşekkürler paylaşım için bu arada :)

kızlar 1 nisan da kampanya bitiyor dediğinizin peri oyunu ile bir ilgilisi var mı?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…