canım oyunu oynayıp puan biriktiriosun puanına göre stoklar yenilenince sipariş veriyosun tabi hızlı olan pc karşısında bekleyen kazanıyor bu aralar 2 den itibaren yenileniyor :)
kızlar sipariş verirken hangi bilgileri istiyorlar bi zahmet yazarmısınız bazı arkadaşlar kopyala yapıştır yapıp hemencecik alıyorlarmış bizde öyle yapalım barimafoldumben
Saol cnmm bugün biraz daha iyiyimm opuyorumnanaktanüni. okuyorum canım türk dili dersi diyince mi öyle düşündün :)
geçmiş olsun bu arada :1hug:
12gün falandı sanırımkaç günde geldi avon kargon?
canım setten neler çıkıyo?hangi seti almıştın kokusu nasıl?
İsim Soyisim
Mail adresi
Mail adresi tekrarı
GSM Tel
Tel
Adres
Seçeneklerden bulunduğunuz ili seçiyorsunuz
Kulanım koşullarını okudum gibi seçenekler var onları işaretliyorsunuz ve siparişi onaylıyorsunuz vereliniortak
güzellik perisine girdiğinde uygulamaya git diyorsun ordan canım :)
buldum canım, çok sağol
ama acemilikle olunca erken yoruldum
beni uyumaya gönderdiler kaydirigubbakcemile3
ne zaman uyanırım acaba ben?
çok sordum ama :kedi:
ya arkadaşlar ne faydalı bi bi topik bu ama ben hiç bişey anlamadım nasıl oluyor nasıl yapıyoruz biraz önce gördüm bu topiği ara ara okuyabiliyorum ofisteyim şuan çünkü ama çok merak ettim çok heyecanlandım ya bende bişiler kazanmak istiyorum neyapmam lazım lütfen bana anlatabilirmisiniz 500 sayfayı okumam mümkün değil mafoldumben
20 arkadaş davet edersen peri tozun dolar
hiç arkadaş davet etmez de 4-5 saat beklersen yine dolar
geçemediğin bölüm üzerinde çok oyalanma başa dön tekrar oyna, yoksa peri tozun çabuk biter
ELİFATİH ÇOK SAĞOL CANIM
ben hemen cevapladım bile
slm kızlar az once kargo geldı elseveden sampuan ve sac kremı hemde buyuk boyyyyyyyyyyyyyyyy bırı 750ml dıgerı 400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?