slm kızlar az once kargo geldı elseveden sampuan ve sac kremı hemde buyuk boyyyyyyyyyyyyyyyy bırı 750ml dıgerı 400
Ohh ne güzel yaa bende sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini :1rolleyes:
hangi kargoyla geldi canım ?
1982-1998 yılları arasında Federal Almanya Başbakanlığı yapan Hrıstiyan Demokrat politikacı, 3 Nisan'da 80'inci doğum gününü kutlamaya hazırlanıyor. Oğlunun bir Türk'le evlenmesi nedeniyle Türk kamuoyunda "milli dünür" olarak da tanınan bu ünlü siyaset adamının kim olduğunu biliyor musunuz?
Lütfen şıklardan birini seçin.
Helmut Schmidt
Gerhard Schröder
Helmut Kohl
http://www2.dw-world.de/turkish/miniquiz/964/1.1.html
cevap :Helmut Kohl
yurt ıcı cnm az once anneme gelmıs onada yapmıstım ama bıtmıs kanpanyaaaaaaaaa
saol canım paylaşım için bakalım burdan biri bişey kazanabilecek mi:)
kızlar bu elsevin kampanyasına bnde katılmıştım,şimdi siz yazınca hatırladım,kazandığınızı nerden öğrendiniz,mail filanmı geldi,yoksa katılan herkesemi gönderiliyor,cvp verirseniz sevinirim
Ben önceden katıldım zaten canım kazandım da gelmesini bekliyorum iste :)
senimi aramışlardı canım kazandın diye :) beni aramadılar dün geldi enteresan başka biri için doldurdummu bilmiorumda o kadar çok şeye katılıoz ki hehehe :)
kızlar bu elsevin kampanyasına bnde katılmıştım,şimdi siz yazınca hatırladım,kazandığınızı nerden öğrendiniz,mail filanmı geldi,yoksa katılan herkesemi gönderiliyor,cvp verirseniz sevinirim
Yok canım beni aramadılar arayamazlar da zaten kafadan sallamıstım numarayı kaydirigubbakcemile3
kazananlar listesi varya sitede orda adım var ordan biliyorum :))
pink pop mu alsam yoksa divine wine mi sizce hangisi.kararsız kaldım
canım bende 2side var pink pop belli belirsiz pembemsi parıltılı
divine vine ise eğer beyaz tenliysen muhteşlem bir bordomsu kırmızı pırıltılı ben çok sevdim :) 2sinide :)
vayy ne zaman baktın ben katıldığım şeyleri unutuyom yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?