Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

saol canım paylaşım için bakalım burdan biri bişey kazanabilecek mi:)

merhaba kızlar.
stoklar yenilendimi acaba? ayrıca bende oyun açılmıyor.
birde benim hediyem gelmicek galiba adreste apartman adını yazmayı unutmuşum

kızlar bu elsevin kampanyasına bnde katılmıştım,şimdi siz yazınca hatırladım,kazandığınızı nerden öğrendiniz,mail filanmı geldi,yoksa katılan herkesemi gönderiliyor,cvp verirseniz sevinirim

kızlar bu elsevin kampanyasına bnde katılmıştım,şimdi siz yazınca hatırladım,kazandığınızı nerden öğrendiniz,mail filanmı geldi,yoksa katılan herkesemi gönderiliyor,cvp verirseniz sevinirim

kanpanya bıtmıs bence bugun gelır yada yarın

senimi aramışlardı canım kazandın diye :) beni aramadılar dün geldi enteresan başka biri için doldurdummu bilmiorumda o kadar çok şeye katılıoz ki hehehe :)

Yok canım beni aramadılar arayamazlar da zaten kafadan sallamıstım numarayı kaydirigubbakcemile3

kazananlar listesi varya sitede orda adım var ordan biliyorum :))

Katıldıgın sitede canım kazananlar listesi var ordan bakabilirsin mail falan yollamadılar..

canım inan ne zaman katıldığımı bile unutmuşum,elseve yazıyorum ama bulamıyorum,hangi siteden bakıyoruz ,

pink pop mu alsam yoksa divine wine mi sizce hangisi.kararsız kaldım

canım bende 2side var pink pop belli belirsiz pembemsi parıltılı
divine vine ise eğer beyaz tenliysen muhteşlem bir bordomsu kırmızı pırıltılı ben çok sevdim :) 2sinide :)

canım bende 2side var pink pop belli belirsiz pembemsi parıltılı
divine vine ise eğer beyaz tenliysen muhteşlem bir bordomsu kırmızı pırıltılı ben çok sevdim :) 2sinide :)

ben kendime fushia fun sipariş etmiştim.ablama alıcam ama o da esmer bilmiyorum kendisi pink pop istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…