nasıl girdin kız sen dersin yokmuydu senin?ya hep pc başındaydım nasıl kaçırdım anlamadım
ooo süpersin canım maşallahın var valla :) şu parfümleride deneyim bende bare olursa olur olmazsa fırsat ürününe kısmet :)50 s glam aldım sonunda ya 1 haftadır onun için uğraşıyorum umarım güzeldir kokusuzemuszemus
yarın koymazlar bence ama koyarlarsa süper olur ilki çarşamba sonraki perşembe bu haftaki cumamı olur acaba salımı?Alanlar güle güle kullansın :)
insallah yarın fırsat ürününü verirler yaa onu bekliyorum bayanssulusmile
ya kızlar ben 1. oyunu bile geçemiyorum siz nasıl geçtiniz?
hayır canım siparişn olduğu zaman hediye ana sayfanda toplam puanın ve düşen puanın olur ayrıca aldığın hediyeni resmi ve detayı var
gitmedim canım ya derse.nasıl girdin kız sen dersin yokmuydu senin?
gitmedim canım ya derse.
bugün sabah 9da sınav vardı.
9:30 da bitti.
bir sonraki ders 1deydi.
e doğal olarak kimse beklemedi 1 e kadar
çünkü ders türk dili gibi basit bir dersti.
kar yağmaya başladı aksi gibi, ben de gitmedim :)
keşke gitseydim ya nasıl kaçırdım anlamadım 2 yi 10 geçe falan açtım heralde 2-3 dk ile kaçırdım :)
Canım sen üni mi lise öğrencisimiydin bilmiyorumkismile
Merhaba kızlarrr opuyorumnanaktan
Benim avonun periciğinden ojemde geldi bugün aldım kargodan
Birde bugün eyüp sabri tuncerden beş liraya aldığım antibakteriyel jel ve yanında hediye parfüm setim geldi
İki gündür hastayım periciğe hiç bakamadım yarın bakabilirim belki
Herkes aldıklarını gülegüle kullansın bebeklerrr bayanssulusmile
canım setten neler çıkıyo?hangi seti almıştın kokusu nasıl?Merhaba kızlarrr opuyorumnanaktan
Benim avonun periciğinden ojemde geldi bugün aldım kargodan
Birde bugün eyüp sabri tuncerden beş liraya aldığım antibakteriyel jel ve yanında hediye parfüm setim geldi
İki gündür hastayım periciğe hiç bakamadım yarın bakabilirim belki
Herkes aldıklarını gülegüle kullansın bebeklerrr bayanssulusmile
ya kızlar ben yeniyim tam bilmiyorum ama yazdıklarınızı okudum nerden oynuosunuz bu oyunu . oyunu kazandığınızda ürünmü hediye gelio aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden t$k :)
eeee stok beklerken başka bişeyle ilgilenmicen canım kaçıverir valla :)))))gitmedim canım ya derse.
bugün sabah 9da sınav vardı.
9:30 da bitti.
bir sonraki ders 1deydi.
e doğal olarak kimse beklemedi 1 e kadar
çünkü ders türk dili gibi basit bir dersti.
kar yağmaya başladı aksi gibi, ben de gitmedim :)
keşke gitseydim ya nasıl kaçırdım anlamadım 2 yi 10 geçe falan açtım heralde 2-3 dk ile kaçırdım :)
ooooo bu ne yaaa bi sürü göndermişler hepsini bi alışverişte kullanabirmisin acaba?yurt görevlisine bir şey sormuştum, onu beklerken gelen postalara bakıyordum, bana dermalogica'dan önceden numune gelmişti, içinde %10 indirim çeki vardı, bi baktım gelen postalar arasında bana 3 zarf var, 3ü de dermalogica'dan, 3 zarftan toplam 5 numune çıktı, her birinde de %10 indirim çeki var, toplam %40 indirim oldu kaydirigubbakcemile2
yurt görevlisine bir şey sormuştum, onu beklerken gelen postalara bakıyordum, bana dermalogica'dan önceden numune gelmişti, içinde %10 indirim çeki vardı, bi baktım gelen postalar arasında bana 3 zarf var, 3ü de dermalogica'dan, 3 zarftan toplam 5 numune çıktı, her birinde de %10 indirim çeki var, toplam %40 indirim oldu kaydirigubbakcemile2
ya kızlar şu avon oyunu nasıl oluyor
yani puanlarlamı sipariş veriyorsunuz
ben anlamadım, açıkçası çok takip edemedim sizi işlerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?