Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya hep pc başındaydım nasıl kaçırdım anlamadım
nasıl girdin kız sen dersin yokmuydu senin?
50 s glam aldım sonunda ya 1 haftadır onun için uğraşıyorum umarım güzeldir kokusuzemuszemus
ooo süpersin canım maşallahın var valla :) şu parfümleride deneyim bende bare olursa olur olmazsa fırsat ürününe kısmet :)
Alanlar güle güle kullansın :)

insallah yarın fırsat ürününü verirler yaa onu bekliyorum bayanssulusmile
yarın koymazlar bence ama koyarlarsa süper olur ilki çarşamba sonraki perşembe bu haftaki cumamı olur acaba salımı?
ya kızlar ben 1. oyunu bile geçemiyorum siz nasıl geçtiniz?

ne? oku hızlı atcan kız en uzun mesafeye gelince biraz dene zamanla alışırsın ama çok zaman geçirme 1 nisanda son 4-5 saatte bir oyna :)

canım özelden niese msj atamıyorum ... burdan yazıyorum inş okuyorsundur :) yani aklıma geleni yazarım ön sıraları okusan keşke evet uzun ama :) numulere değiyor :) nese ben başlıyayım.ancak bunların bazıları yarışmadan kazandıklarım

penguenden 6 kutu konserve mısır
sevgililer gününe özel yapım 2 adet tişört
rosense 16 adet numune ve plaj çantası
ospadan 6 adet numune
bioder bioxsin dermoloğ vs.. gibi markalardan numuneler
avondan bitane oje bir kalem 3 tane parfüm
knoordan hediye paketi (11 tane knoor ürünleri olan bi kutu)
kur'an cd si
bebek mamaları, bezleri,bebek önlüğü ,bakım kitabı ( çeşitli markaların)
roziden ped
ayyy canım başım okadar ağrıyorki bunlar aklıma geldi :S bişiler unuttum gibi ama hatırlayamıom ...hatırladıkca yazarım ok

selamlarr bayanssulusmile
bugun sipariş verdim ama olmadı sanırım.. puanım düşmemiş. olsaydı düşerdi değil mi. bugun ilk defa denedim anlamadım bilmiyorumkismile

nasıl girdin kız sen dersin yokmuydu senin?
gitmedim canım ya derse.
bugün sabah 9da sınav vardı.
9:30 da bitti.
bir sonraki ders 1deydi.
e doğal olarak kimse beklemedi 1 e kadar
çünkü ders türk dili gibi basit bir dersti.
kar yağmaya başladı aksi gibi, ben de gitmedim :)
keşke gitseydim ya nasıl kaçırdım anlamadım 2 yi 10 geçe falan açtım heralde 2-3 dk ile kaçırdım :)

Merhaba kızlarrr opuyorumnanaktan

Benim avonun periciğinden ojemde geldi bugün aldım kargodan

Birde bugün eyüp sabri tuncerden beş liraya aldığım antibakteriyel jel ve yanında hediye parfüm setim geldi

ıki gündür hastayım periciğe hiç bakamadım yarın bakabilirim belki

Herkes aldıklarını gülegüle kullansın bebeklerrr bayanssulusmile

Canım sen üni mi lise öğrencisimiydin bilmiyorumkismile

kaç günde geldi avon kargon?

yurt görevlisine bir şey sormuştum, onu beklerken gelen postalara bakıyordum, bana dermalogica'dan önceden numune gelmişti, içinde %10 indirim çeki vardı, bi baktım gelen postalar arasında bana 3 zarf var, 3ü de dermalogica'dan, 3 zarftan toplam 5 numune çıktı, her birinde de %10 indirim çeki var, toplam %40 indirim oldu kaydirigubbakcemile2

avon kargosu bana 1 hafta içinde geliyor.
pazatesi günü spariş verdysem cuma günü geliyor,
cuma gün spariş verincede, sonraki hafta perşembe geliyor.
avondan:
2 tane ruj
1 tane rımel
1 tane gündüz kremi
1 tanede kırmızı oje aldım bayanssulusmile
saosun pericik :)) şimdide gözüm parfümlerde bayanssulusmile

canım setten neler çıkıyo?hangi seti almıştın kokusu nasıl?

ya kızlar ben yeniyim tam bilmiyorum ama yazdıklarınızı okudum nerden oynuosunuz bu oyunu . oyunu kazandığınızda ürünmü hediye gelio aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden t$k :)

ya kızlar ben yeniyim tam bilmiyorum ama yazdıklarınızı okudum nerden oynuosunuz bu oyunu . oyunu kazandığınızda ürünmü hediye gelio aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden t$k :)

facebookda güzellilk perisi diye arat uygulama olarak girdiğin zaman sana zaten yazıyor ne yapman gerektiği. hergün hediylelr yenileniyor oyunda kazandığıun puana yetecek kadar hediye alıyosun tabi acele edersen:)

eeee stok beklerken başka bişeyle ilgilenmicen canım kaçıverir valla :)))))
ooooo bu ne yaaa bi sürü göndermişler hepsini bi alışverişte kullanabirmisin acaba?

ya kızlar şu avon oyunu nasıl oluyor
yani puanlarlamı sipariş veriyorsunuz
ben anlamadım, açıkçası çok takip edemedim sizi işlerimden

banada 2 adet %10 indirim geldi ama bunu tek seferde kullanabiliyormuyuz acaba???

ya kızlar şu avon oyunu nasıl oluyor
yani puanlarlamı sipariş veriyorsunuz
ben anlamadım, açıkçası çok takip edemedim sizi işlerimden

canım oyunu oynayıp puan biriktiriosun puanına göre stoklar yenilenince sipariş veriyosun tabi hızlı olan pc karşısında bekleyen kazanıyor bu aralar 2 den itibaren yenileniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…