Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
offf alamadım hiçbirşey sayfa takıldı,sonra açıldı ama yine olmadı,,,,,alsanaalsanasmile

valla herkesin sayfa kapalıyken nasıl alıyolar parfümleri anlamadım ben girdiğimde parfümşler bitmek üzereydi alamadım yarına kısmet bakalım ruju ve diğerlerini istemedim zaten 3 tane aldım napcam o kadar ruju hehehe
alanlara tebrikler şimdiden :)

Ooffff yine alamadım parfüm yaaa sayfa dondugu halde nasıl bitirdiler yine yaaa sasıyorum gercekten...

kızlar sipariş verince hemenmi puan düşüyor ben anlamadım sipariş verdim şimdi oldumu nasıl anlıycam ben lütfen yardım

parfümler zaten saniyede bitiyo ya.
benim 1 hafta oldu sipari vereli.bugün tekrar vermek istedim kabul etmedi yaa.

kızlar mutluluğa kapak aç diye bir kampanya var,10000 kişiye tshrt veriyorlarmış,küçük bir oyun var,hem eğlenceli hem kolay,bir bakın isterseniz,daha 2500 kişi katılmış şansımız yüksek

cnm oyunu bitirdim.yanlız aşağıda bi seçenek var.faacebook profilimde paylaşmak istiyorum diye.
paylaşmadan tshırt alınamıyomu acaba?

Kızlar ben 29 haftalık hamileyim. ılk bebeğim olduğu için de biraz acemiyim doğrusu :)) ıletişim formuyla Baby Star'dan bebek bakımıyla ilgili bir broşür ve 1 adet yenidoğan bez rica ettim. 3 gün sonra kapıma geldi, çok mutlu oldum

ya kızlar

mutluluğa kapak aç varya

hanı yapmak ıstedıgın seyı yazıyoruz ya

acaba onumu tsıta bastıracaklar yanı uzerınde omu yazcak

cunku ben cok sacma bırsey yazdım yanı cumlem devrık oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…