Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende şanslıyımdır birazcık işyerinde nazar değdircekler gerçi çok pis kıskanıolar adaım beleşçiye çıktı :)))
bunu nerden buldun canım sonunda ücret ödemeyelim sonra?

esımde bana belescı nacıye dıo :)

valla kızlar cılt kıtı bole bant gıbı valla kendıme yaptım bır ıkı haftada gelır dıye yazdı bakalım

kızlar mutluluğa kapak aç yarışmasn da "bu yazdığımı facebook profilimde paylaşmak ve t-shirt kazanmak istiorm"dio bence onu onaylmamız gerekio.siz naptınız?

kızlar bende yaptım sonunda
ama bu tişörtü kazanabilmek için facedeki sayfanda paylaşmak gerekiyor benim anladığım kadarıyla

esımde bana belescı nacıye dıo :)

valla kızlar cılt kıtı bole bant gıbı valla kendıme yaptım bır ıkı haftada gelır dıye yazdı bakalım

yılda 4 defa sizinle iletişime geçicez dio neyse bende gönderdim 2-4 hafta sonra görcez hehehe yurt dışına kadar açıldık yawww :)

kızlar fikrimühime üyesiniz değil mi aklıma geldi söylim dedim :)

Lapitak numune (tester) gönderiyor
Millet tutku kozmetik lapitak tester gonderiyor. info@lapitak.com adresine mail yazınız

Sayın XXXXXXXXX XXXXXXX,

Öncelikle, bizle temasa geçmeye ayırdığınız zaman ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz.

Testerlarınız en kısa sürede adresinize gönderilecektir.

Dikkatiniz için teşekkürler,

Saygılarımızla,
Tutku Dış Tic.ve Koz.San.Ltd.Şti.

direk bilgilerini yazıp mı mail attın yoksa sadece istek yapıp onlar döndükden sonra mı adres yazdın ?

ben sizden duydum peri oyununu ve oynadım 2 gündür sipariş veriyorum :) far ve ruj aldım sıra parfümde bakalım,şans.
E.S.Tuncer bugün geldi pek beğenmedim ben biraz ağır geldi kokusu

kızlar bende mutluluğa kapak açtım :)) dileğimide yazdım facedede yayınladım onayda aldım :)
haber vericeklermiş bakalımsempatiksalakcinni

ben sizden duydum peri oyununu ve oynadım 2 gündür sipariş veriyorum :) far ve ruj aldım sıra parfümde bakalım,şans.
E.S.Tuncer bugün geldi pek beğenmedim ben biraz ağır geldi kokusu

arka arkaya sıparıs veremezsın kı ıkı face den mı oynuyorsun boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…