Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
eyüp sabri tuncer kampanyasına ben de katıldım arkadaşlar
5 lr antibakteriyel jele vereceğime gizli bahçe oda spreyi daha kullanışlı olur diye düşündüm ki tabi ihtiyaç meselesi bu
2 adet 8.5 lr çilek ve okyanus kokularını seçtim.
perfume jewelsden de hediye olarak potıon of love ı seçtim bal karamel vanilya esanslı yazılanlara göre kokusu hafifmiş umarım beğenirim toplam da 11.5 lr tuttu

ödemeyi nasıl seçtin canım biri bana da anlatsın ya havale ile nasıl oluyor mesela bilmiyorumkismile

ödemeyi nasıl seçtin canım biri bana da anlatsın ya havale ile nasıl oluyor mesela bilmiyorumkismile

Canım havaleyi bilemiyorum ama ben kredi kartı bilgilerimi girerek aldım yerimseniben Benimde 11 tl civarı bişey tuttu. Bende Lavanta ve okyanus kokulu oda sipreyi söyledim hediyesi olarakta SLKY TOUCH seçtim bayanssulusmile

eyp.sbr.tnc rin sitesine girdiğinde alışveriş sepetini doldurduğunda zaten orda yönlendiriyor ben kart numarasıyla aldığım için havale durumunu bilmiyorum

tatlım en düşük alabileceğin ürün el temizleme jeli var zaten alırken hediye setlerini görüyorsun orda istediğin seti seçiyorsun ürünler tek tek seçilmiyo
benim 8,54 falan tutmuştu sanırım
havale ödeme nasıl oluyo bende bilmiyorum bilmiyorumkismile

ödeme şeklinden fiyat değişmez sanmıyorum sadece seçtiğin ürünlere bir 3 lr daha kargo ücreti koyuluyor o kadar

ben gene parfüm denicem bugün alırım inşallah :)
arka sayfalarda eyüp sabri tunceri havale ile alan vardı konusu geçio oraya bakabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…