Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar ben tam anlayamadım.
şimdi e.s tuncerden herhangi bi ürün alıyoruz 5 ytl lik.onlar bize ayrıca hediyedemi yolluyorlar.

arkadaşlar ben tam anlayamadım.
şimdi e.s tuncerden herhangi bi ürün alıyoruz 5 ytl lik.onlar bize ayrıca hediyedemi yolluyorlar.

evet canım.e.s tuncewrin sitesinden 5 lira ve üzeri alışveriş yaptığında onlar sana 40 liralık perfüme jevel s set yolluyolar.İçinde el ve vücut kremi, vücut losyonu ve vücut parfümü var...

teşekkür ederim:)
yalnız burada tc no istiyor.siz verdinizmi.bi sorun çıkmaz demi:)

kızlar şu e.s tuncerden aldıklarınızın fotoğraflarını yayınlarmısınız,ayrıca ödeme şekli ve beğendiniz kokunun isminide yazabilirmisiniz...

kızlar bu son sorummm:ecrin_bebek:

Havale yapacağınız hesap: ış Bankası 1177-DTM Şubesi / 38307 numaralı hesap
Havale/EFT açıklaması: Sipariş Numarası - Ad Soyad (şeklinde belirtiniz)

ben anlamadım(( havaleyle alan var mı eyüp sabri tuncerdennnn

alan varsa lütfen yardım ((

ilk önce sipariş vereceksin ödeme şeklini havale diye seçeceksin,siparişini onaylayınca orda verilen sipariş numarası ile iş bankası şubesinden 1177-DTM Şubesi / 38307 numaralı hesaba sipariş tutarını yatıracaksın açıklama bölümüne adını soyadını ve sipariş numaranı ekleyeceksin bu kadar yerimseniben

ha evet tatlım dediklerinin hepsini yaptım da han gi numarayla yatırcamı anlamamıştım. sipariş numarasıyla şubeden yatırcam tamam bebekimmmopuyorumnanaktan çok teşekkürolumunekankayizsmile

günaydın kızlar
bu ne yaa sürekli aynı şey konuşulmuş aynı sorular aynı cevaplar arkadaşlar girin siteye inceleyin zahmet olmaz merak etmeyin orda yazıo nasıl olduğu :))
bu arada dün erken çıkmak zorunda kaldım fırsat ürününü koymuşlar yaa neyseki farmış gene bugün 2yi beklicez bakalım ne alıcaz
ben eyüp sabri tuncerden swis choclate almıştım arka sayfalrda resim var ben beğendim vanilya kokusu sevenler alabilirler ama beğenmeğenlerde çıktı kokusu ağır gelebilir 1 gün sonra hala kokusu vardı çok şaşırdım bitane daha alayım die düşünüom valla :)

anamm bi zahmet okuyun diosun da 500 küsür sayfa..okudum okudum bulamadım gözlerim acıdı valla ne yapimdelikafadulden

anamm bi zahmet okuyun diosun da 500 küsür sayfa..okudum okudum bulamadım gözlerim acıdı valla ne yapimdelikafadulden

o kadar değil be güzelim 10-20 sayfa döncektin geriye :) bu kampanya yıllardır sürmüoki
hdi hayırlısı olsun almışındır inşallah :)

ya bayanlar ben oje almıstım haftalar once urunum elıme ulastı sımdı puanım yuksek ama sıparıs veremıyoprum yanı urun hala beklıyor yazıyo elıme gelen oje ıcın ..
bı sorum olacak o urun elıme ulastıgı halde beklıyo yazısı varya eger ben stok acıldıgında yakalarsam tabıkı urun sıparıs verebılırmıym sızce ??
yanı bı ıkıncı urun sıparısı verebıırmı bı kısı stok yakalara eger

günaydın kızlar :)
Günaydın canım fırsat ürünü almışın güle güle kullan :)

siparişten sonraki 8.gün tekrar sipariş verebilirsin o bekliyo yazısı kalcak öyle :)

kızlar bende pazar günü siparş verdm tekrar pazar günü mü yoksa pazartesi mi sipariş verebilirim?
birde fırsat ürünü alıncada 1 hafta bekliyor muyuz?
bekleyene kadr sahte profil açıp oynasam sorun olur mu sizce??

Kızlar bende eyüp sabri tuncerden sipariş verdim 2 tane oda spreyi aldım hediyesi olarakta SILKY TOUCH setini seçtim umarım kokusu güzeldirbayanssulusmile Aslında bir arkadaş pure love demiş ama hediye setinin içinde o isim yoktuu bende SILKY TOUCH seçtim fisfisfis

bende cherry seçtim pure love kalmamış sanırımbayanssulusmile

ya canım bişey sorucam bende şimdi sipariş vermek istiyorum e,sabri tuncere sayfaya girsim örneğin 5,50 tl lik kolonya alicam bunun hediyesini nasıl seçicem yada oda spreyi alırım bir tane o da olabilir hediye seçmeyi göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…