Kızlar bende eyüp sabri tuncerden sipariş verdim 2 tane oda spreyi aldım hediyesi olarakta SILKY TOUCH setini seçtim umarım kokusu güzeldirbayanssulusmile Aslında bir arkadaş pure love demiş ama hediye setinin içinde o isim yoktuu bende SILKY TOUCH seçtim fisfisfis
Evet canım pure love kalmamış :bbo: Geldimi senin ürünlerin şekerrkaydirigubbakcemile2bende cherry seçtim pure love kalmamış sanırımbayanssulusmile
Canım siparişi verirken hadiyeni seç gibi bi liste çıkarıyor zaten ordan seçiyorsun ama 5Tl ve üzeri olması lazım kaydirigubbakcemile5ya canım bişey sorucam bende şimdi sipariş vermek istiyorum e,sabri tuncere sayfaya girsim örneğin 5,50 tl lik kolonya alicam bunun hediyesini nasıl seçicem yada oda spreyi alırım bir tane o da olabilir hediye seçmeyi göremedim ben
Bende de bundan var cnm benm hoşuma gitti kokusu bayanssulusmile
bugün yenilendi mi
teşekkür ederim cevap için :)
dün kaçta yenilendi ?
kızlar eyüp sabrinin çilek kokusu güzel mi acaba aklinialirimsmile
valla nasıl tarif edeyim cnm bilmem kii değişik bi çiçek kokusu yanii :kedi:Gerçektenmiii olumunekankayizsmile Güzell diyosun yanii dimi nasıl bir kokusu var canım merak ettim tarif et kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada qspa dan numunelerim geldi :)
maksimum ne kadar tutyor peki hepsi?ona göre sanal karta para yükleyeceğim de.ilk defa yapacağım için bilemiyorum.bir de eyüp sabrinin sitesinden nasıl seçiyoruz ürünleri.mesela antibakteriyel jel satın aldıktan sonra o 3lü setin ürünlerini tek tek mi onaylıyoruz?bilmiyorumkismileyoutcum kargo parasını da karttan çekiyorlar zaten alırken görüyorsun ne kadar ödemen gerektiğini a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?