canım nereye mail attın o yazıdan anlamadım ben birde kargo ne kadar ödedin :uhm:kızlar bende qspaya mail atmıştım numunelerim geldi çok hızlılar maşallah 6 tane
bebek şampuanı,saç kremi,kırmızı kil,2 tane şampuan(orchid &jasmin,exotic),e vitaminli krem
kızlar bnde es tuncerden kendime blackberry annemde silky touch verdim,kokular hakkında bilginiz varmı:sm_confused:
canım rosense den numune isticem kargo ücreti ne kadar acabaevet canım doğru yaptın onlar kabul ederlerse maille dönerler sana
benbde blackberry sipariş verdim umarım güzeldirbayanssulusmilebayanssulusmilekızlar bnde es tuncerden kendime blackberry annemde silky touch verdim,kokular hakkında bilginiz varmı:sm_confused:
canım qspaya ben de mesaj atmıştım maille cevap atmadılar bana, cevap atmadan mı gönderiyorlar seninki kaç günde geldi canım ?kızlar bende qspaya mail atmıştım numunelerim geldi çok hızlılar maşallah 6 tane
bebek şampuanı,saç kremi,kırmızı kil,2 tane şampuan(orchid &jasmin,exotic),e vitaminli krem
tatlım bak sizin ordaki kargop şubelerine netten tel nosunu al ara.mng aras veya yurtiçidir zatenkızlar avon hangi kargoyla yolluyor benim gelmiş ama geri gitmiş
arayıp sorayım cevap bekliyorum lütfen kızlar
canım qspa diye ara googleda burdan okudum gönderdim bende :) geldi kargo ödemeedim sürat kargo ile geldi :)canım nereye mail attın o yazıdan anlamadım ben birde kargo ne kadar ödedin :uhm:
yurtiçi canımkızlar avon hangi kargoyla yolluyor benim gelmiş ama geri gitmiş
arayıp sorayım cevap bekliyorum lütfen kızlar
canım qspaya ben de mesaj atmıştım maille cevap atmadılar bana, cevap atmadan mı gönderiyorlar seninki kaç günde geldi canım ?
ya kızlar eyup sabri tuncere dün ödeme yaptım ama hiç mail falan gelmedibilmiyorumkismile ödeme yaptıktan sonra mail gelmıo mu yaniakannehir
shady grl canım ben aradım yurtiçi kargoyu telefon numarasınıda yazayım sana
0212 365 23 65 burdan 444 lü bir numara söylüyor bağlanmak istiyorsanız 2 basın denildi ve 2 ye bastım
konuştuk iş arkadaşımdan 2 gün önce istediğim halde onunki dün geldi benimkide daha dün yola çıkmış 10 martta sipariş vermiştim arayıp öğrenbir tatlım
havale ilemi alıodun canım sen siparişten sonra mail gelioda ödemeden sonra bilmiom geliomu bana gelemdi
canım rosense den numune isticem kargo ücreti ne kadar acaba
evet tatlım havale ile aldım(tavsiye etmem tabi:) mail falan gelmedi merak ettim işte:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?