Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bende qspaya mail atmıştım numunelerim geldi çok hızlılar maşallah 6 tane
bebek şampuanı,saç kremi,kırmızı kil,2 tane şampuan(orchid &jasmin,exotic),e vitaminli krem
canım nereye mail attın o yazıdan anlamadım ben birde kargo ne kadar ödedin :uhm:

yeşil canım evet bende öyle isteimiştim kargo parası bana ait oalrak geldi
ama kabul edip etmediklerini maille cevaplıyorlar canısımm

yaa kızlar bana bugun 11 gün oldu.mafoldumbensadece 1 ürünüm geldi ama 3 siparişim daha var.gelmedi onlar mafoldumben

shady grl canım ben aradım yurtiçi kargoyu telefon numarasınıda yazayım sana

0212 365 23 65 burdan 444 lü bir numara söylüyor bağlanmak istiyorsanız 2 basın denildi ve 2 ye bastım

konuştuk iş arkadaşımdan 2 gün önce istediğim halde onunki dün geldi benimkide daha dün yola çıkmış 10 martta sipariş vermiştim arayıp öğrenbir tatlım

ya kızlar eyup sabri tuncere dün ödeme yaptım ama hiç mail falan gelmedibilmiyorumkismile ödeme yaptıktan sonra mail gelmıo mu yaniakannehir

kızlar avon hangi kargoyla yolluyor benim gelmiş ama geri gitmiş
arayıp sorayım cevap bekliyorum lütfen kızlar

kızlar bende qspaya mail atmıştım numunelerim geldi çok hızlılar maşallah 6 tane
bebek şampuanı,saç kremi,kırmızı kil,2 tane şampuan(orchid &jasmin,exotic),e vitaminli krem
canım qspaya ben de mesaj atmıştım maille cevap atmadılar bana, cevap atmadan mı gönderiyorlar seninki kaç günde geldi canım ?

canım nereye mail attın o yazıdan anlamadım ben birde kargo ne kadar ödedin :uhm:
canım qspa diye ara googleda burdan okudum gönderdim bende :) geldi kargo ödemeedim sürat kargo ile geldi :)
kızlar avon hangi kargoyla yolluyor benim gelmiş ama geri gitmiş
arayıp sorayım cevap bekliyorum lütfen kızlar
yurtiçi canım
canım qspaya ben de mesaj atmıştım maille cevap atmadılar bana, cevap atmadan mı gönderiyorlar seninki kaç günde geldi canım ?

cevap vermediler canım bu hafta içi mail attım ne gün bilmiom bugün göndermişler :)

ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ARADIM ŞİMDİ BÜTÜN BİLGİLERİ ALDIM İÇİM RAHATLADI VALLA.DÜN VERİLMİŞ KARGOYA.YARIN OLMAZSA PAZARTESİ GELİRMİŞ.AYY ÇOK SEVİNDİM VALLAHİ YAA zemuszemus
TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLERR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolun kızlar aradım not bırakılmış pazartesi yeniden çıkıcakmış :))

canım rosense den numune isticem kargo ücreti ne kadar acaba

tatlım bana rosenseden numune geleli nerdeyse 6 ay oldu,o zamanlar 26 tane filan krem gönderiyorlardı,parfüm yoktu yani,benim kargo 8.5 tutmuştu sanırım mesafeyle alakalı yani,çok tutmuştu ama merakımdan iade etmemiştim,bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…