kk hata verdi canım face e girdim ama pek işe yaramadı :)))) bugün kısmetse ne çıkarsa alıcam parfüm denemeyi bıraktım :)bende krem almaya çalıştım ama olmadısempatiksalakcinni site kitlendiohaoldumsmile sadece saat 2 de mi oluodu bu ya?
ben algidadan 9 hesaptan oynadım arkdaşlarım ve kendim için 9 arkadaş kazandık
kazandınız pasta dedi ama mesajlar 25 marttan itbaren gelecekmiş
bilmiyorum artık
kızlar güzellik perisi dün tam 2 de açıldı ve bir kaç saniye içinde kapandı.
bu nasıl bir şey anlamadım.
bir kaç saniyede adımı yazamam ki.1 dakika bile sürmedi.
hep mi böyle oluyor toksa dün mü bana öyle denk geldi anlamadım.bende mail attım dalgamı geçiyorsunuz siz diye.fazlasıyla kalayladım daha cevap gelmedi.
canım aynısı banada geldi şimdi 6 tane küçük küçük ama ben pek anlayamadım yabancı yazıyo hangisi nee şampuanları anlayabildim sadece diğerleri nedir bana yazarmısın tatlım:lepi::dance:kızlar az önce qspa dan numunelerim geldi minicikler ama çok sevindimhihoyyyt
5 tane tane küçük tüpte 1 adet şampuan, 1 adet bebek şampuanı,1 adet saç kremi, 1 adet bakım kremi ve 1 adet kırmızı kil var:):)
zarfta da nasıl kullanacağınızı belirten bir yazı bulunmakta:)
uygulaması var ben yazıları anlayamamıştım nekadar cahilim yaaaa çok sağol canım şimdi anladım :1hug::1hug:canım sende zarf çıkmadı mı hemen yazayım:)
saç kreminde hair conditioner yazıyo, kırmızı kilde peeling(red clay), bakım kreminde de karite-vitamin E cream yazıyo uygulanışları yoksa özelden yazayım canım:)
ben de şu avondan bişey alsam artık, daha bişeycik alamadım
2 losyon
2 oje ( viva pink ve midnight plum)
5 ruj ( pink pop,really rose, divine wine, charged cherry, fushia fun)
1 gri göz kalemi aldım şimdiye kadar alkisalkisalkis:teytey::dance::lepi::sm_cool:
maşallah stokları sen tüketiumuşsun anladım şimdisempatiksalakcinni
kızlar eyüp sabri tuncerden paketim geldi az önce.süper şeyler ya.8,54 tl ye bissürü şey alınabiliyormuş demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?