Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar eyüp sabri tuncerden hediye blackk beryy alan varmı nasıl çok merak ediyorum bende ondan sipariş verdim alan varsa yazsın lütfenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

walla dün parfüm alıyım dedim ilk defa elim boş döndüm periden :)) artık parfüm denemicem nasılsa aldım kalem alıyım 6.ürün olarak
sizler ne alacaksnız kızlar?

slm kızlar bende bu güzellik perisi oyununa taktım 2 parfüm arasındayım(tabi alma şansı bulursam)henüz puanım yetmiyor ama sormak istiyorum sizce Wish of Love mı Wish of Happiness mi?kullanalaran yorum bekliyorum.kalıcığı ve durdukça ortaya çıkan kokusu nasıl?

cnm bana göre ve burdaki arkadasların çoğunun beğenisi üzerine love olanı tavsiye ederim

Off ya sinir oldum,ruja sipariş veremedim.Aradığınız ürün bulunamadı dedim.Ben de far siparişi verdim,hiç vermemekten iyidir.

True Colour Tekli Göz Farı - Pale Gold

Bu nasıl acaba arkadaşlar,hangi renk?

açıldııı ve hemen bitti :)) alamadım hiçbişey parfum almak ıstıyodumm arkadaslar bısey sorucam 680.000 lik parfum ıcın kac puanınızın olması gerekıyo benım 690 000 lerdeydi puanınız yetmiyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…