Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaa kızlar herşeyi yaptım,tamam dedim,ama ürün mevcut değil dedi,ondan sonra tekrar baktım halbuki 2 tane vardı,sizede hiç böyle oldumu?

wuuuuuuu o ne yaaaa sırf kontrol için bakim dedim şaştımm ohaoldumsmile ilk giden 50' glam oldu anına bitti.wish of love happiness e göre daha erken bitti parfümler en çabuk tükeneni 20 sn. en geç tüeneni 40 sn. yani anlık 1 dk bile sürmüyor.nasıl alacaksam bayanssulusmileboshayallersmile

ben bu uygulamayı kaldırıyorum daha da avon mavon sipariş etmem :umursamaz: şanssızım beeen :1no2:

istediğim Glimmerstick Açılıp Kapanabilen Göz Kalemi - Smokey... aldım :) alanlar güle güle kullansınlar

cnm ben pek beğenmedim sarı renk sürüncede pek belli olmuo ztn fakat yeşili çok güzel ve belli oluo

ya parfümden vazgeçtim ruj alayım dedim o bile anında bitti maşallah yaaa bende kırmızı oje aldım en azından kullanabiliceğim bişi dedim offf

yaa kızlar herşeyi yaptım,tamam dedim,ama ürün mevcut değil dedi,ondan sonra tekrar baktım halbuki 2 tane vardı,sizede hiç böyle oldumu?

Evet işte ben de yazdım aynısı bende de oldu,sinir oldum ya.Daha 5 tane verdi ben siparişi verirken.Neyse far aldım bari,olsun.

ne zamana kadar sürüyor bu oyun?ve bu oyundan hediye kazanan arkadaşlar biraz tüyo verseler bize yoksa emekler boşa gidecek oyna oyna puan topla da bir işe yaramadıktan sonra

cnm bana göre ve burdaki arkadasların çoğunun beğenisi üzerine love olanı tavsiye ederim

teşekkür ederim tatlım yerimseniben amma velakin alınması galiba imkansız büyük ihtimal yarın almak için çabalayacam.bakacaz artık :bbo: wish of love ismi güzel,kkusua güzeldir herhalde:1hug:

ne zamana kadar sürüyor bu oyun?ve bu oyundan hediye kazanan arkadaşlar biraz tüyo verseler bize yoksa emekler boşa gidecek oyna oyna puan topla da bir işe yaramadıktan sonra

cnm bi formülü yok sadece adresi word e yaz kopyala yapıştr sonrası el çabukluğu ztn

güzellik perisinden ürün alınca kargo ücreti bizden mi,eğer bizdense ne kadar alan arkadaşlar bilgilendirebilir misiniz bilmiyorumkismile

ya avonda şimdiye kadar ürün sipariş verebilen arkadaşlara bi sorum var ben sipariş verdim onaylıyormusunuz bilgileriniz kaydedilecek dedi eveti tıkladım ama sonra hemen puanıma baktım düşmemiş niye ozaman onaylıyormusunuz diye sordu verdim mi veremdim mi ben ya lütfen bişi yazın mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…