Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaa kızlar sonunda aldım ama ne aldığımı bilmiyoruım far alıcaktım sayfa başa döndü geri gittim sipariş ettim ama neye ettim acaba yaaa

allahım yaaaa tıklıom kaleme ama ürün bulunamadı dedi her seferin de yaa uyuz oldum resmen
klava:

rujjjj aldımmmmm hayretttttt ilk defaaaaaaa
son 3 adet kalmıştı . alamam dedim ama aldımm form doldurucuyla aldım adımı şehiri numaramı kendim yazdım bideeeeee :dance::teytey:

bu ne yaa dünde aynısı oldu formu doldurdum ön sayfaya attı .yine baktım yine dolu ürün var yine doldurdum yine sayfayı attı ürün var tıklıom açılmıo nee yaa

ben yapana kadar yine bitti ya yapamadım üfffff
ne güzelk yazmıstım adresi sonra evet dedim ama puanım düşmedi ne bu

Ben de ilk defa Fushia Fun aldım, bana da ilk başta ürün yok dedi puanımı sıfır gösterdi sayfayı yenileyince oldu zemuszemus

ben bugün almadım bişiy yarın deniyceminş herkes istediğini alabilmiştir

True Colour Tekli Göz Farı - Jeans kızlar bu göz farını almışım ben krem istiyodum oysa lmaz:

bende ıstedıgım parfumu doldurdum ,basa gıttı baktım daha ıkı tane vardı tekrar doldurdum kalmadı dedı .

dıgerlerını de ben almadım :sinifsinif:

yaşasın 50's glam alabildim sonunda:)

Nasıll aldın yaa akannehir Ben 2sn sürmeden doldurdum oekyledim bitmişti akannehir Yalnız şını anlamadım parfümden sonra ruja gittim onu 2sn doldurdum onayladım başa döndü tekrar ehdiyelere baktığımda o rujdan 2 adet gözüküyoduu nasıl oluyo yahuu kötükedihüso

Şükürler olsun uğraşılarım sonucu ilk defa tekli göz farı siparişi verebildim.Buna da şükür ediyorum haftalardır alamadım hiçbirşey parfümden geçtim artık

bende krem alcaktım puanım 0 gösterdi . parfümler duruyoduu ama puanım yoktu bnmm.
sonra ruja bastım olduu . Really Rosy aldım çok kırmızı gibi ama olsun hiç bişey alamamkdansa iidir yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…