roboform işe yaradı mı kızlar ona göre bende inidiriyim
Bana da ürün yok dedi yaa alamadım zeynep arkadasımıza parfüm
kızlar fırsat ürünü sonmuydu yaaa bugün?başka vermicekler mi ay sinir oldum yaaaaa((
haftaya verceklermiş canım
Nasıll aldın yaa akannehir Ben 2sn sürmeden doldurdum oekyledim bitmişti akannehir Yalnız şını anlamadım parfümden sonra ruja gittim onu 2sn doldurdum onayladım başa döndü tekrar ehdiyelere baktığımda o rujdan 2 adet gözüküyoduu nasıl oluyo yahuu kötükedihüso
kaç gündür benim de donuyodu açılmıyodu başa gidiyodu fln bugün açıldı ilk defa ben de hayret ettim doldurdum uzun süre bekledi fln dedim herhalde kalmadı ama alabilmişim inşallah yarın alabilirsin canım çok istemiştim aldım sonunda :)
bende şimdiye kadar 7 ürün aldım hepsini kendim yazdım cnm kolaysa madem indirek :)Vallahi ben roboform falan kullanmadım.Nasıl aldım ona da şaşırdım zaten hediyeyi:)
kızlar bana bi cavap verinn yawww
bugun aldımya bitmeden alabilirmiyim tekrar haftayaaa ona göre puanımı yükseltçem yoksa periye elceda diceem:hulya:
güle güle kullan
kızlar fırsat ürünü sonmuydu yaaa bugün?başka vermicekler mi ay sinir oldum yaaaaa((
Muradına ermişsin tatlım güle güle kullannn opuyorumnanaktan Darısı başımızaaa boshayallersmile
bugün aldıysan alamazsın canm.ama başka bi face hesabı varsa ondan oynayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?