Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
alan herkese hayırlı olsun bi parfüm almam lazım haftaya denicem şansımı bakalım puanım yüksek olan hesaptan :)

bakın kızlar roboform sadece isimi bos bırakıyor..roboformda bilgilerinizi güzel doldurun.telefn yazan geryere cep numaranızı yazın.sehir bölümü ve altta scilen sehir varya onu da secin o zman sadece isim bos kalcak...

azz once sıpahh pıpetlerım geldı

ay kargocular yoruldu valla bana gelmeye hergun hergun komsular bıle artık garıp garıp bakıo

arkadaşlar ben de roboform la aldım isim le cep i girmedi sanırım şehri de ben de elle girdim onları yalbız şehri değiştirdim mi değiştirmedim mi o halle aklımda değil o nedenle ben de anasayfadaki yardım güzellik perisine mail attım bilgilerimi yeniden yazarak adres bilgisinde bir yanlışlığa mahal vermemek adına,umarım olur yani bir şey kazan bunca zaman sonunda gel sen ili değiştirme stres heyecandan allam ya

kızlar bana bi cavap verinn yawww

bugun aldımya bitmeden alabilirmiyim tekrar haftayaaa ona göre puanımı yükseltçem yoksa periye elceda diceem:hulya:

kaç gündür benim de donuyodu açılmıyodu başa gidiyodu fln bugün açıldı ilk defa ben de hayret ettim doldurdum uzun süre bekledi fln dedim herhalde kalmadı ama alabilmişim inşallah yarın alabilirsin canım çok istemiştim aldım sonunda :)

2973485 rakıplerımden bırı sendın demek ,kaydirigubbakcemile3

puanım yuksek bosa gıtmesın ıstıyorum ya :gitme:

Muradına ermişsin tatlım güle güle kullannn opuyorumnanaktan Darısı başımızaaa boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…