bende şimdiye kadar 7 ürün aldım hepsini kendim yazdım cnm kolaysa madem indirek :)
aaaaa tühhhhhohaoldumsmile
başkada yok eşiminkinden mi oynasam ki aklinialirimsmile
2973485 rakıplerımden bırı sendın demek ,kaydirigubbakcemile3
puanım yuksek bosa gıtmesın ıstıyorum ya :gitme:
True Colour Tekli Göz Farı - Jeans kızlar bu farı kullanan yokmu ayol çok merak ettim nasıl bişey kulanan yazsın lütfen buarada eyüp sabri den kolim geldi gayet hoş ve güzel kokoyo blackberyy almıştımbayanssulusmilebayanssulusmile
bende ona verdim inş güzeldir şansımıza bakalımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Ben de sordum canım ama yanıt alamadım ki:/
Sen hangisini verdin ben mavi gürüneni.İnşallah mavidir...
bu arada kızlar bugün sipahh da gönderdi :)
kargo ödemedim kartla 8 tllik alışveriş yaptım kargoyla 11tl falan ama güzel boyutlarıda kocaman sağaol tatlımmne akdar ödedein canım eyüp sabriye .güle güle kullan
kızlar bugün erken mi açıldı yoksa açılmadı mı kaç gündür takip edemiyordum
Maşallah canım 7 ürün güle güle kullanaklinialirimsmile
Bir hediye daha ancak alabilirm parfüm harici.Parfüm olacak kadar oynamıştım o günden sonra daha hiç oynamadım çünkü alamıyordum.Hala da oynamıyorum zaten oyun bitiyoropuyorumnanaktan
canım link atsana birde bunda neler var bende yollicam hemen:kedi:bu arada kızlar bugün sipahh da gönderdi :)
amaaannn nese dersleride saldım bu peri yüzüne bari ders çalışimmmalsanaalsanasmile
14:00 da canım.
teşekkürler cwanım bende öyle bekliyorum hasta hasta. en iyidi yarına bırakmak çok sağol cevap verdiğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?