kaç gündür benim de donuyodu açılmıyodu başa gidiyodu fln bugün açıldı ilk defa ben de hayret ettim doldurdum uzun süre bekledi fln dedim herhalde kalmadı ama alabilmişim inşallah yarın alabilirsin canım çok istemiştim aldım sonunda :)
bende bugün ungora ve summer aldım
ne zamandır ungora için uğraşıyodum ohh dedim yanizemuszemus
haftayada fırsat ürürnü verceklermiş puanları biriktirin kızlar benim yetmedi bugün
slm kızlar ....
eyüp sabri tuncer siparişim benim de dün geldi...bayanssulusmile
resimlerini çekince eklerim arkadaşlarhihoyyyt
NErde beleş bulursak oraya yerleşiyoruz ohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol:
bende hazır form kullanıyorum cnmBen birtane summer'ı alamadım Sen nasıl 2 parfüm birden sipariş edebildin canım ya akannehir hemde hazır form kullanıyorum yuh bana yahu senağlama
kızlar eyüp sabriden havale ile alışveriş yapanlar detayları anlatabilir mi bankada hesabınız varsa atmden hemen havale yapabiliyor musunuz yapamadım birtürlü bankaya gittim atmden yatır dedi ama yatıramadım ki :gitme: son gün bide :sinifsinif:
canım ebatları nassıl çok küçükmü?hani kargo parası vercez boşa gitmesin ayy buraya takıla taklıa beleşçi oldum çıktım ben de haa:roflol::roflol:bana parfüm tester leri 7 tane.9 tane de krem falan geldilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım ebatları nassıl çok küçükmü?hani kargo parası vercez boşa gitmesin ayy buraya takıla taklıa beleşçi oldum çıktım ben de haa:roflol::roflol:
önceki sayfalarda yapan biri vardı anlatmıştı canım daha pahalıya geliyormuş bir tanıdığından kredi kartını iste bence :)
kızlarr bişey sorucam şimdi ben bugün sipariş verdim 7gün sonra verebiliyorumya haftaya 1nisan oluyo kampanya ogün bitiyo ogün verebilirmiyiz acaba boşuna mücevher toplamayayım bari:hulya::hulya:
bende hazır form kullanıyorum cnm
iki fac açıyorum
ama jet hız lazım açılışının saniyesinde yakalamak lazım 3 5 saniye geçerse olay biter
CANIM SEN BENIM ICIN AIRMISIN NOLUYY:Saruboceq:bende bugün ungora ve summer aldım
ne zamandır ungora için uğraşıyodum ohh dedim yanizemuszemus
haftayada fırsat ürürnü verceklermiş puanları biriktirin kızlar benim yetmedi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?