Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende bugün ungora ve summer aldım
ne zamandır ungora için uğraşıyodum ohh dedim yanizemuszemus
haftayada fırsat ürürnü verceklermiş puanları biriktirin kızlar benim yetmedi bugün

slm kızlar ....
eyüp sabri tuncer siparişim benim de dün geldi...bayanssulusmile
resimlerini çekince eklerim arkadaşlarhihoyyyt

bende bugün ungora ve summer aldım
ne zamandır ungora için uğraşıyodum ohh dedim yanizemuszemus
haftayada fırsat ürürnü verceklermiş puanları biriktirin kızlar benim yetmedi bugün

Ben birtane summer'ı alamadım Sen nasıl 2 parfüm birden sipariş edebildin canım ya akannehir hemde hazır form kullanıyorum yuh bana yahu senağlama

kızlar eyüp sabriden havale ile alışveriş yapanlar detayları anlatabilir mi bankada hesabınız varsa atmden hemen havale yapabiliyor musunuz yapamadım birtürlü bankaya gittim atmden yatır dedi ama yatıramadım ki :gitme: son gün bide :sinifsinif:

Ben birtane summer'ı alamadım Sen nasıl 2 parfüm birden sipariş edebildin canım ya akannehir hemde hazır form kullanıyorum yuh bana yahu senağlama
bende hazır form kullanıyorum cnm
iki fac açıyorum
ama jet hız lazım açılışının saniyesinde yakalamak lazım 3 5 saniye geçerse olay biter

önceki sayfalarda yapan biri vardı anlatmıştı canım daha pahalıya geliyormuş bir tanıdığından kredi kartını iste bence :)

bana parfüm tester leri 7 tane.9 tane de krem falan geldilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım ebatları nassıl çok küçükmü?hani kargo parası vercez boşa gitmesin ayy buraya takıla taklıa beleşçi oldum çıktım ben de haa:roflol::roflol:

kızlarr bişey sorucam şimdi ben bugün sipariş verdim 7gün sonra verebiliyorumya haftaya 1nisan oluyo kampanya ogün bitiyo ogün verebilirmiyiz acaba boşuna mücevher toplamayayım bari:hulya::hulya:

canım ebatları nassıl çok küçükmü?hani kargo parası vercez boşa gitmesin ayy buraya takıla taklıa beleşçi oldum çıktım ben de haa:roflol::roflol:

fena diil ebatları 5 ml.bu arada artık peri de puan kazanamıom stres oldum iice gecemıorum bölümleri yaaahuuualsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlarr bişey sorucam şimdi ben bugün sipariş verdim 7gün sonra verebiliyorumya haftaya 1nisan oluyo kampanya ogün bitiyo ogün verebilirmiyiz acaba boşuna mücevher toplamayayım bari:hulya::hulya:

Canım peri duyurdu 1 Nisanda stok yenilenmiyecekmiş en son 31 MArt da yenilenecekmişyerimseniben

benımde bugun parfumlerım geldı summer whıte ve tasha ama begenmedım summer whıte bıraz ıyı annem begendı tashayı o kullanacak deracınıden numulerım geldı mınık ambalajlarda....

arkadaşlar ben de söylemiştim tasha gerçekten kötü bir koku kesinlikle almayın ,bu arada benim de est ürünlerim geldi istediğim hediye ürün potıon of love dı kokusu fena değil bir arkadaşın söylediği gibi angel a benziyor kokusu

cANLARM Y BEBEGIMLE UGRASMAKTAN URUN FLAN ALAMIOM ..NOLRU BIRI BENM ADRESIMDEN SİPARİŞ VERSİN BOŞİA GTMESIN PUANLARIM ..ARANIZDA HIZLI SİPARİŞ VERENLER VARDI..BANA DA VERIRMISINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…