Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sipahh hemen cvp vermis saolsunlar gönderdik demisler :)
ıyi Günler xxxx Hanım ,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.Ürün çeşidimizi denemek için size en yakın Migros,Tansaş,Kipa,Carrefour ve Metro Grosmarket'lerde bulunduğunu bildirmek isteriz.Numune ürünümüzü gönderdik,afiyetle deneyiniz.Bizi takip etmeye devam ediniz...

Saygılarımızla

NErde beleş bulursak oraya yerleşiyoruz ohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol:

hahaha bittim bu yoruma :lepi: bende bugün sipariş verdim 1 tane anacım için 1 tane de kendim için. biri potion of love, biri silky touch mıydı neydi ondan işte. burda güzel dendi ondan bunları sipariş verdim inşallah beğeniriz

bugüne kadar rosense, dermo kom,qspa,huggies, bebelac,dr backman, sipahhhh, lansinoh
dan numunelerim geldi
sağolsunlar

tatlım süt sağma torbası göğüs pedi flan geldi bir de bebek bakımıyla ilgili broşürler

selamlar arkadaşlar konya şekerlemeden çikolata isteyen bir arkadaş vardı nasıl numune isteriz ki biz ondan ? hani kozmetik ürünlere uygun cümle buluyorum da bu yiyecekle olana biraz düşündürücü onlarda numune paketi nasıl oluyor ki?

ben ıstedım cnm
saolsunlar kırmadılar
burdan bır arkadas ıstemız ona olumsuz cvp vermısler
numune degıl dırek cıkolata gonderıyolar
tabı ben deneme amaclı urununuzden talep edıyorum mumkunse yazmıstım
aradılar benı
12 tane gonderdıler her gun yıyorum bır tane zemuszemus

tek kullanımlıkmı cnm nası bişiyki ilk defa duyuyorum bilmiyorumkismile

cnm normal bıldıgım plastık kamıslar varya onun ıcıne mınık mınık kakaolu toplar var sute koydugunda cektıgınd eıcıne o kakaolu tat gelıyor ıcındekılerd erıo tabı

kızlar dün sayfa kaçta yenilendi acaba peri oyununda????

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr canlar bişey sorucam şimdi ben dün sipariş verdim periye daha veremiyorum malesef ama eşimin facesinden oynasam siparişimi onun adına ama benim sipariş verdiğim adrese yollasam olurmuki lütfen bilenler cvp lasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…