Güle güle kullan canım bayanssulusmile
cnm normal bıldıgım plastık kamıslar varya onun ıcıne mınık mınık kakaolu toplar var sute koydugunda cektıgınd eıcıne o kakaolu tat gelıyor ıcındekılerd erıo tabı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr canlar bişey sorucam şimdi ben dün sipariş verdim periye daha veremiyorum malesef ama eşimin facesinden oynasam siparişimi onun adına ama benim sipariş verdiğim adrese yollasam olurmuki lütfen bilenler cvp lasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım nasıl bulamadın anlamadım arama yerine avon güzellikperisi yaz hemen çıkıyo tatlımKızlar ne olur yardım edin bana şu peri oynunu bir türlü bulamadım face de ::))))
Buarada hepinize gönül dolusu selamlar.....
sanada günaydın tatlım sağol öyle yapayım bari bitene kadar bir parça daha alabilsem iyi olucak:roflol::roflol:günaydın fıstıklaaarr Şeniz
izabelle canım olur gelir bende öyle yapıyorumm
sanada günaydın tatlım sağol öyle yapayım bari bitene kadar bir parça daha alabilsem iyi olucak:roflol::roflol:
değilmi ama parayla aldıklarımızın yanında bunlar hiç yani keşke evet diğerleride yapsa nolur sanki biz şimdiden araştıralım başka ne var peri bitiyo:roflol::roflol::roflol:evet canıımm ne alırsak kar bu ay avona para verip aldıklarımın yanında bunlar hiç yanii
versinler ne olcak yıllardır para veriyorumm avona kaydirigubbakcemile3
birde oriflame yapsa golden rose flormar faalan olsa oohh miss ne güzel olur bayanssulusmile :roflol:
sanırım ben alamam bugün eşimin face den oynuyom çok az puanım var hediye ye yetmiyooosenağlamasenağlamabakalım bugün peri bize bişe vercek mi:roflol:
sanırım ben alamam bugün eşimin face den oynuyom çok az puanım var hediye ye yetmiyooosenağlamasenağlama
hayır ben alıcam glam guclubacismile
dün alamadım zatiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?