Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar :)eyüp sabri tuncerin zamanı doldu bu konuda kapandı haftayada periyi kapatıcaz konuşcak konu bulmak lazım :)
bu inceliği yakala muhabbetinde oynayan var mı 69u geçemiom yaa zorr

cnm normal bıldıgım plastık kamıslar varya onun ıcıne mınık mınık kakaolu toplar var sute koydugunda cektıgınd eıcıne o kakaolu tat gelıyor ıcındekılerd erıo tabı

Anladım cnm ilginç bişiymiş tşkler aklinialirimsmile

Onun faceden kendi adına da sipariş verebilirsin cnm sorun olmuyo bayanssulusmile

Kızlar ne olur yardım edin bana şu peri oynunu bir türlü bulamadım face de ::))))

Buarada hepinize gönül dolusu selamlar.....

Kızlar ne olur yardım edin bana şu peri oynunu bir türlü bulamadım face de ::))))

Buarada hepinize gönül dolusu selamlar.....
canım nasıl bulamadın anlamadım arama yerine avon güzellikperisi yaz hemen çıkıyo tatlım

sanada günaydın tatlım sağol öyle yapayım bari bitene kadar bir parça daha alabilsem iyi olucak:roflol::roflol:

evet canıımm ne alırsak kar bu ay avona para verip aldıklarımın yanında bunlar hiç yanii
versinler ne olcak yıllardır para veriyorumm avona kaydirigubbakcemile3
birde oriflame yapsa golden rose flormar faalan olsa oohh miss ne güzel olur bayanssulusmile :roflol:

değilmi ama parayla aldıklarımızın yanında bunlar hiç yani keşke evet diğerleride yapsa nolur sanki biz şimdiden araştıralım başka ne var peri bitiyo:roflol::roflol::roflol:

arkadaslar kesınlıkle tasha parfum almaya calısmayın tabıkı zevkler herkese gore degısır ama ben hıc begenmedım ınanın hacı yagı gıbı kokuyor kız arkadasım kullanıyodu kokusu hos gelmıstı ama bana gelen cok berbat kokuyo bosuna alamaya cabalamayın onun yerıne el kremı alasaydım daha ısıme yarardı neyse annem kullanacak bosa gıtmedı....

benimde parfümü 14 puanım kaldı parfümü gene deneyemiycem bugün parfümü beklerken puanlarım boşa gitmese bari

ne alsam karar veremedım ya kaydirigubbakcemile3

yıne elı bos donucem gıbı akannehir

ben glam almak istiyorum dua edin bana farfimim olsuunn bayanssulusmile
inşallah kızlar hepiniz istediğinizi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…