Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya ben de fırsat urununu beklıyım dıyorum ama bır kere denk gelebıldım sadece ,onu kacırıyorum hep

canım bende dün rujların sayfası açıldığında fushia bitmişti

bugün 5tane vardı da Allah'tan alabildim arkadaşıma

O ruj hemen bitenlerden malesef :gitme:
bence en güzeli o ruj yane en kullanılabilcek olanı :)))) divine çok koyu pin pop belirsiz :))
ooo süpersin canım yawww almışın gene alcaklarını :) bende bir parfüm alamadım ona yanıyom yaa kullancağımdan değil ama hırs yaptım:roflol:

bencede magrentaa inşallah alırsın sende cnm
ben iki hsp daha açmıştım sırf bu peri için belki alabilirsem bi tane de o hesaplardan alayım diyorum

parfüm alsam açmasam ne kadar dayanır biliyo musunuz evin içi parfüm doldu önceden de almıştım,fazla da kullanmıyorum daa :sinifsinif:

ben 10 gundur oynamıyordum kendı hesabımdan nasıl olsa puanım parfume yetıyor dıye ,

kasayım da bıraz fırsat urunu alayım barı ,

puanım 698 .

inşallah yaratıcağız benim hala umudum var:sm_cool:

hala mı? aman yok benim umudum falan ne çıkarsa onu alcam bu gidişle ruj manyağı olucam yaa :)))

bu arada carte dor kampanyası noldu bilen var mı? benim pastam yeni tamamlandı formu doldurdum acaba ilkbin kişi arasına girebildimmi?

benimde 19unda verdiğim sipariş gelmedi arkadaşım 17sinde vermişti o bugün geldi haftaya gelir diye düşünüyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…