- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
bende bende doldurdum:lepi:mrb, kızlar bende size bir kıyak yapayım dedim opuyorumnanaktan
Tekin Acar'ın sitesinde 2 ayrı kampanya var ..
Lancomeden bakım seti kazanma şansı yaşayın : cevap : 1840881
Clarin Creme Masvelt Kazanma Şansı : cevap : kafein
her 50. kişi hediye kazanıyor bir an önce formları dolduruun kaydirigubbakcemile2
teşekkürler canım bende doldurdum kaydirigubbakcemile5mrb, kızlar bende size bir kıyak yapayım dedim opuyorumnanaktan
Tekin Acar'ın sitesinde 2 ayrı kampanya var ..
Lancomeden bakım seti kazanma şansı yaşayın : cevap : 1840881
Clarin Creme Masvelt Kazanma Şansı : cevap : kafein
her 50. kişi hediye kazanıyor bir an önce formları dolduruun kaydirigubbakcemile2
parfüm parfüm parfüm delikafaduldenmerhaba herkese :)) bugün neler alacaksınız periden bklm :)
merhaba kızlar sizi yeni keşfettim
süper bir yermiş burası
şimdi ilk işim güzellik perisi oyunu oynamak ve tekin acar formu doldurmak
sizi hep takip edicem çok teşekkür ederim çok sevdim ben burayıııı
şu sıralar 2 de açılıyor cnm ama belli olmuyor bu perinin işinekızlar peri hediyeleri saat kaçta açılıyor belli bir saati varmı yoksa hergün farklı saattemi açılıyor
10 gün oldu avon hala hediyemi göndermedi. öyle bekliyor yazıyor. mail attım göndermicekseniz boşa vakit harcamayalım diye cvp bile yazmadılar:umursamaz:
hoşbulduk tatlım
peki ürünler hiç değişmiyormuhep aynı ürünlermi oluyor?
birde açıldığını nerden anlıyoruz ürünlerin üzerindeki stok tükendi yazısımı kalkıyor?
hosgeldın cnmcm bnde 2 gun oldu gırelı buraya aynn forum doldurdum numune ıstedım bıde keske bı kac gun once gorseydın eyup sabrı tuncerın kampanyası vardı bn aldım ama daha gelmedı urunler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?