Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sağolasın awelya bende doldurdum , bakalım 50 lere girebilecekmiyiz :))

bende bende doldurdum:lepi:

kızlar ben bulamadım formu lik yollayabilirmisiniz yada nerden girileceğini anlatabilirmisiniz

teşekkürler canım bende doldurdum kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar sizi yeni keşfettim
süper bir yermiş burası
şimdi ilk işim güzellik perisi oyunu oynamak ve tekin acar formu doldurmak
sizi hep takip edicem çok teşekkür ederim çok sevdim ben burayıııı

hoşbulduk tatlım
peki ürünler hiç değişmiyormuhep aynı ürünlermi oluyor?
birde açıldığını nerden anlıyoruz ürünlerin üzerindeki stok tükendi yazısımı kalkıyor?

10 gün oldu avon hala hediyemi göndermedi. öyle bekliyor yazıyor. mail attım göndermicekseniz boşa vakit harcamayalım diye cvp bile yazmadılar:umursamaz:

benimde öyle olmuştu sana yakın olan bir kargoyu ara sor belki geldi evde yoktun o an a.s

hoşbulduk tatlım
peki ürünler hiç değişmiyormuhep aynı ürünlermi oluyor?
birde açıldığını nerden anlıyoruz ürünlerin üzerindeki stok tükendi yazısımı kalkıyor?

hosgeldın cnmcm bnde 2 gun oldu gırelı buraya aynn forum doldurdum numune ıstedım bıde keske bı kac gun once gorseydın eyup sabrı tuncerın kampanyası vardı bn aldım ama daha gelmedı urunler..

hosgeldın cnmcm bnde 2 gun oldu gırelı buraya aynn forum doldurdum numune ıstedım bıde keske bı kac gun once gorseydın eyup sabrı tuncerın kampanyası vardı bn aldım ama daha gelmedı urunler..

hoşbuldum tatlım
kaçırdım kampanyayı desene
olsun bundan sonrakileri kaçırmam inşallahsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…