Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yarın ve pazar günde açılıyormu peri yarın inş parfüm almayı deniycem ancak puan topladım

nasıl guzel mı ben de bugun verdım
Güzell beğendim zemuszemus
canım ayın kaçında vermiştin
bende ayın 19 unda ruj siparişi vermiştim ama daha gelmedi

Ayın 18'inde vermiştim canım merak etme kargon bugün gelir bugün gelmese bile yarın kesin gelir çünkü bir arkadaşımda ayın 19'unda suj sipariş vermişti onunkide bugün gelmişyerimseniben

pzar günü roboform deniycem ona güvendiğimden ondada olmazsa hiç alamam zaten parfüm

cnm normal bıldıgım plastık kamıslar varya onun ıcıne mınık mınık kakaolu toplar var sute koydugunda cektıgınd eıcıne o kakaolu tat gelıyor ıcındekılerd erıo tabı

cnm banada gönderdik die mail atmıslar hangi kargo , bide kaç günde gelio

kızlar selam.
bugün eyüp sabri tuncer ürünlerim geldi.
yanlız bişi sorucam gülmeyin bana:) ürünlerden biri el kremi biri vücut losyonu diğeri ne su gibi olan anlamadım:))

kızlar selam.
bugün eyüp sabri tuncer ürünlerim geldi.
yanlız bişi sorucam gülmeyin bana:) ürünlerden biri el kremi biri vücut losyonu diğeri ne su gibi olan anlamadım:))

vücut spreyi canım yani deodorant gibi birşey .yan tarafına küçücük türkçe yazı yazmışlar yaa başka türkçe açıklamada yok:))

sanmam 2 günde dolmuştur zaten
başlayalı o çok oldu boşuna dha uğraşmayın bence

Peri oyunundan Ungaro ve 50's Glam alanlar bu iki parfümün nasıl bir kokusu var? bilmiyorumkismile

mrb, kızlar bende size bir kıyak yapayım dedim opuyorumnanaktan

Tekin Acar'ın sitesinde 2 ayrı kampanya var ..

Lancomeden bakım seti kazanma şansı yaşayın : cevap : 1840881

Clarin Creme Masvelt Kazanma Şansı : cevap : kafein

her 50. kişi hediye kazanıyor bir an önce formları dolduruun kaydirigubbakcemile2

tskler cnm doldurdum

10 gün oldu avon hala hediyemi göndermedi. öyle bekliyor yazıyor. mail attım göndermicekseniz boşa vakit harcamayalım diye cvp bile yazmadılar:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…