Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya su peri oyunu tozu bitiyo doldurdak sonra tekrar oynarken gectiğim bölümler için hiç puan vermioo((

kızlar ya, ben saat 2'de işte oluyorum. 401.000 puanım var. parfüm istiyorum. biri alabilir mi bana ..lütfen..

kızlar daha önce de sordum ungaro ve 50's glam alanlar kokuları nasıl diye, kimse cevap vermemiş senağlamasempatiksalakcinni
ungora daha gelmedi ama 50 glams çok ağır bir çiçek kokusu bana petrol gibi koktu ne alakaysa:s 50 glamsdan ungora iyidir ama katalogdan koklamıştım bileğimi

kızlar ya ben taa gecen salı oje kazanmıştım maalesef sadece ojealsanaalsanasmile hala bekleme de diyo ya ne zaman gelcek minicik ojemmafoldumben

Gelir canım benim gelen ürünlerim bile belklemede gözüküyo sempatiksalakcinni

tamam tatlım kaydirigubbakcemile2 inşallah bugün bişe alırım.olumunekankayizsmile hiç sanmıorum ama günlerdir uğraşıorum teyseme göz kalemi alim die ama olmuokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ben ıkı hesabımdan ayrı ayrı kalem kazandım bırısı grı bırısı mavı

ıkısını de grı gondermısler kaydirigubbakcemile3

bence bu topik açılış amacını aşmış arkadaşlar güzellik perisi die bir konu oluşturup orda devam etmeniz daha ii olacaktır çünkü benim gibi biçok kişi numune sayfası varmı acaba diyerek buraya girioruz ama hep güzellik perisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…