Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya sureklı buraya yazı yazdım manyak gıbı sureklı yenıledım kı dıger topıklerdeysenız gorun dıye ,

kısmet artık

saol sumakcım bu saatte beklenmediği için kaçırdık tamda bir giryeim güzellik perisine diodum yaa off fırsat ürünü koyarlar umarım puan boşa gitmesin

ya sureklı buraya yazı yazdım manyak gıbı sureklı yenıledım kı dıger topıklerdeysenız gorun dıye ,

kısmet artık

ay o kadar heyecan yaptım ki anlatamam şifremi falan yanlış girdim face e girerken kaydirigubbakcemile3 sevgilimle ilk öpüşürken bile bu kadar heyecan yapmamıştım yaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile şans eseri gördüm zaten yazdığını dasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

malesef oldu canım bekliyoz hala

demek ki gri çok güzelmiş 2 tane al demişler sen :))

ya ama napayım ben ıkı tanesını mavı ıstıyordum ,kaydirigubbakcemile3

benımde puanımın bır kısmı hala duruyor ,yazık oldu kalanlara :sinifsinif:

Güle Güle kullan canımmmmm benimm opuyorumnanaktan
malesef oldu canım bekliyoz hala

demek ki gri çok güzelmiş 2 tane al demişler sen :))

ben aldım süper bir renk bence :) güle güle kullan canım
Ayy gerçektenmiii Mutlu olsum bak şimdik zemuszemus NAsıl peki renki bakınca cırtlak pembe gibi duruyo aslında benim tarzım değil cırtlak renkohaoldumsmile

kısmet artık

Sen elinden geleni yaptında biz göremekki kaydirigubbakcemile3

bakalım fırsat ürününün puanı ne kadar olcak?bu aralarda onu koyarlar artık inşallah çok puan olmaz yafffolumunekankayizsmile

hahahahah yawwwww o kadarda heyecan yapma beeee
ya ama napayım ben ıkı tanesını mavı ıstıyordum ,kaydirigubbakcemile3

benımde puanımın bır kısmı hala duruyor ,yazık oldu kalanlara :sinifsinif:

bir dene bence şansını canım belki çıkar :) yada buraya yaz belki değiştirmek isteyen olur

Fırsat ürününün puanını çok merak ediyorum ya.
1 milyon puanım var ama inşallah 1.500 falan istemezler son hafta diye.

kızlar bişey sorcam 1 nisanda bitcekmiş sanırım bu kampanya acaba devam etcekler mi başka türlü bişeyle

paraanomanyak bızım ıcın hedıye faslı bıttı kuzum ,kaydirigubbakcemile3

ben gıdıyım su ıslerımı bıtıreyım ,ne zamandır calısamadıgım derslerımı calısayım artık kaydirigubbakcemile3

Fırsat ürününün puanını çok merak ediyorum ya.
1 milyon puanım var ama inşallah 1.500 falan istemezler son hafta diye.

anammmm inşallah o kadar yüksek uçmazlar :))) güzel bişi koysunlarda ayyy yarın ben dişçiye gidicem sabah 9da gene 10da açarlarsa kaçırcam bişi alamıcam off yawww (( bugün fırsat ürünü koysunlar yaw

hadi sana kolay gelsin canım dicem amma çoktan uçmuşsun kaydirigubbakcemile3

aslında değişik saatte açılması iyi yoksa hiçbirimiz bişey alamıycağz.çünkü yoğunluktan sürekli hata veriyor

ayyy stoklar acılmıs ve bitmis yaa inanmıyorum keske erken kalksaydım :gitme:
güle güle kullanın kızlar..

hediye alanlar güle güle kullanın bugün 10 da açldıysa yarında aynı saatte bakmakta fayda wr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…