Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
daha duruyor ,beklıyor hepsııı

görün burayı yahuuuuu
kaydirigubbakcemile3

aldımmmm kızlar aldım elim ayağım titrıo aldım valla aldım billa da aldım göz kalaemi aldım aldım aldımm hahaah kaydirigubbakcemile3

sadece parfumler bıttı ,gerısı hala stokta daha hepsınden en az 3 tane var

anaaa olaya bak allam yaaaa kız sumak mutfakta iş yapıodum ana bi baktım açıldı koşun yazmışsın anam dedim ne açıldı face mi nası açtığımı bilemediğim elim ayağım titrıo hala yaaaaaohaoldumsmile hala stoklar dolu yaa

ya ben oylesıne denedım pat acıldı, o kadar burada bagırdım acıldı kosun dıye ,kimse görmedı :gitme:

ya ben oylesıne denedım pat acıldı, o kadar burada bagırdım acıldı kosun dıye ,kimse görmedı :gitme:

Canım çok sağol senin sayende bir arkadaşıma birde kendime ruj aldım kaydirigubbakcemile5 Ama parfümler bitmiştii Parfüm istiyodum :sinifsinif:

ya tam 10 da acıldı ve ben sıparısımı verdıkten sonra hala ungora vardı

ve glam bıle duruyordu kı summer tasha wish hepsınden 5 tane vardı daha

dıgerlerını saymıyorum bıle ,ılk once ungora bıttı sonra glam daha sonra dıgerlerı kı o kadar uzun surdu kı bıtmesı ,

rujlar ojeler farlar el kremı bıle duruyordu oylece ,

yeşiil sana o kadar da bagırdım summer duruyor dıye ,neyse kısmet

ya inanmıyorum oje kalmış sadece bu saatte açılırmı yaa kaçırdım parfümü offff

Ayy inanamıyorum ya..Sabah bi bakayım buraya diye girdim açıldığını görünce inanamadım.
Pek bir şey kalmamıştı ama farlar ojeler duruyordu.
Bend e bir hesabımdan yeşil far,diğer hesabımdan kırmızı oje sipariş ettimzemuszemus

ay o kadar mutlu oldum ki günlerdir göz kalemi almaya uğraşıodum ya..sonunda aldımmmm bu topiği seviyorummmm... sumak seni de seviyorum hahahahahlaelaelaelaelae

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun

Kızlar daha önce Fushia Fun almış oalnlar ve kullananlar bilgi versin nasıl rengi opuyorumnanaktan

yeşilllllll summer daha 5 tane var koşss

ohaoldumsmile akannehir :gitme: Sumakk inanmıyorummmmm göremedimm ben bunu sonradan farkettim çok söylemişin oysakii off yaaa :sinifsinif: Neyse çok teşekkür ederim sumakcım kısmet değilmiş artık napalım yerimseniben

U by Ungaro Fever For Her EDP
Tarih: 29.03.2010 10:00
Durum: Bekliyor Detay 680.000

sositososito

glamdan son anda vazgectım , ungora daha guzel dedıler

umarım gercekten guzeldır :lepi:

paranomanyak bende senı sevınıyorum kaydirigubbakcemile5

ayy senin ki daha baya olmuş heeedelikafaduldendelikafadulden neyse bekliyek bari hihoyyythihoyyyt
malesef oldu canım bekliyoz hala
ben ıkı hesabımdan ayrı ayrı kalem kazandım bırısı grı bırısı mavı

ıkısını de grı gondermısler kaydirigubbakcemile3
demek ki gri çok güzelmiş 2 tane al demişler sen :))
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun

Kızlar daha önce Fushia Fun almış oalnlar ve kullananlar bilgi versin nasıl rengi opuyorumnanaktan

ben aldım süper bir renk bence :) güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…