- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
bu kadar kişi bekliyoruz ama açılmıycak heralde:hulya:
ayyy çıldırcam ya bu özelden msl nasıl atılıyor senenekleri de düzenliyorum ala ala ya göndereceğim kişinin resmine tıklayıp msj gönder diyorum yanlış mı yapıyorum ya CADIARZU
canım benim profilime gir orda mesaj gönder var onatıkla
ewet tatlım ya öyle yapıyorum bu çıkıyor düzenliyorum yine çıkıyor olmayacak galiba kafamçokkarıştı
Özel mesaj sisteminiz kapalı gözüküyor. Bu sebeple Kullanıcı Paneli / Seçenekleri Düzenle bölümünden Özel mesajlaşma ayarlarınızı (Özel Mesaj Sistemi Aktif) seçili duruma getirmeden özel mesaj gönderemezsiniz
ayyyy biri çağrı attı odamdan bi koşturdum ki anlatamam :) ama yanlış alarmmmmmmmmsempatiksalakcinni
ayyyy biri çağrı attı odamdan bi koşturdum ki anlatamam :) ama yanlış alarmmmmmmmmsempatiksalakcinni
neyi bekliyosunuz açıldııysa fırsat ürünü mü koyulcak?
evet fırsat ürünü konulabilir bu 3 gün içinde.31'i son gün perşembe yok yani canm
ben nisanda stoklar değişecek diye duymuştum. demekki oyun bitiyor. boşa oynadık demekki alamadık hiçbişey...sağolaısn canım
kızlar ürün alıpta yarın bos olanınız yok mu alamayan arkadaslara yardımcı olsak ben bugüna alabilseydim ii olcaktı 2 kisi icin beklerdim ama olmadı erken acıldı stok kacırdım..2 face ile beklıcem 2 gün, lütfen bos olanlar yardımcı olsun..alamayanlarda alsın puanları bosa gitmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?