Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayyy kpss kazanamıcam yaa bitse kurtulsak annem kızıo artık ben temizlik yaptırmıom sen bilgisayar başındasın ya kalk temizlik yap yaa ders dedi tabi ders daha agır basıo:ecrin_bebek:

ayyy çıldırcam ya bu özelden msl nasıl atılıyor senenekleri de düzenliyorum ala ala ya göndereceğim kişinin resmine tıklayıp msj gönder diyorum yanlış mı yapıyorum ya CADIARZU

canım benim profilime gir orda mesaj gönder var onatıkla

ewet tatlım ya öyle yapıyorum bu çıkıyor düzenliyorum yine çıkıyor olmayacak galiba kafamçokkarıştı

Özel mesaj sisteminiz kapalı gözüküyor. Bu sebeple Kullanıcı Paneli / Seçenekleri Düzenle bölümünden Özel mesajlaşma ayarlarınızı (Özel Mesaj Sistemi Aktif) seçili duruma getirmeden özel mesaj gönderemezsiniz

anaaammm o ne ki yaaa anlayamadım valla:uhm:

kızlar ürün alıpta yarın bos olanınız yok mu alamayan arkadaslara yardımcı olsak ben bugüna alabilseydim ii olcaktı 2 kisi icin beklerdim ama olmadı erken acıldı stok kacırdım..2 face ile beklıcem 2 gün, lütfen bos olanlar yardımcı olsun..alamayanlarda alsın puanları bosa gitmesin..

papatya bacım naptın sen özel msjı tümden kapatmışsın ben atamıorum sana ki
sempatiksalakcinni

bende bugün alabilseydim bir günüm boş olucaktı fırsat ürünü alabilirsem bir günüm boş olur ama yarın koyarlarsa biterim dişçiye gidicem sabah

canım hani adres ev tel falan senin adresin lazım bana adın soyadın şehir papatyaaa sana diyorummm.. msjı da kapamışın atamadım özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…