Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende bugün alabilseydim bir günüm boş olucaktı fırsat ürünü alabilirsem bir günüm boş olur ama yarın koyarlarsa biterim dişçiye gidicem sabah

fırsat ürünü biraz daha uzun süre kalıyor.yarın sabah koyarlarsa 9 ile 12 arası ben burdayım.istersen senin içinde denerim canm:)

canım hani adres ev tel falan senin adresin lazım bana adın soyadın şehir papatyaaa sana diyorummm.. msjı da kapamışın atamadım özelden

:)))) canım benim ya nasıl uğraştırıyorum seni dimi denemeler yapıyordum da :asigim: hemen göndermeye çalışıyorum :))))

fırsat ürünü biraz daha uzun süre kalıyor.yarın sabah koyarlarsa 9 ile 12 arası ben burdayım.istersen senin içinde denerim canm:)

saol canım bugün beklicem işte 6ya kadar yüksek puanlı olandan fırsat ürünü alayım diorum düşük puanlıdan da ne denk gelirse :) erkenden dişçiye uğrayıp gelmeye çalışcam bakalım :)

bende bugün alabilseydim bir günüm boş olucaktı fırsat ürünü alabilirsem bir günüm boş olur ama yarın koyarlarsa biterim dişçiye gidicem sabah

aynen canım fırsat ürünü verilse bende bos olucam 1 gün onu bekılıyorum ama verilecegı yok ..son hafta bi kıyak yapsalar olamz sankı Çok üzgünüm çoook

tekrar söliyim bos olan arkadaslar alamaynlara lütfen yardım etsin 2 gün kaldı zaten..

ya arkadaşlar fırsat ürünü koyarlarsa kaçta koyarlar 900 küsur puanla kaldım öle alamıyorum puanımı sıfrılıo bugün de kaçırdım

Sınavımda var hafta sonu yaa...kalırsam sebebi sensin periiiiiiiiiiiiiiiklava:

arkadşlar fırsat ürününü görünce burdan haber verirmisiniz,şu peri yüzünden bnde sınıfta kalacam,oynamayacam bakmayacam diyorum ama aklım hep onda kalıyor,inş. fırsat ürününün puanı çok uçuk olmaz,yoksa elimizde patlayacak puanlar,keşke uzatılsa oyun dimi kızlar

elifcim ya sana yardım etmek isterdim benimkilerde 2 tane kaldı kaçırdım bugün yoksa çarşambam boş olcaktı

eee peri güncel bi konu zaten bitcek neden topik açılsın ki alla allaşakkıdı ayrıca sayfaları gezersen numunelerle de bir sürü yazı var töbeee yaaaaakötükedihüsokötükedihüso

elifcim ya sana yardım etmek isterdim benimkilerde 2 tane kaldı kaçırdım bugün yoksa çarşambam boş olcaktı

saol tatlım yaa bende aynı 2 face var bugün kacırmasam bigünüm bos olcaktı alamayan arkadaslar var yardım edrdik ama bu degisen saat isi bozdu malesef

nereus ungorayı kaptım gordün mü sempatiksalakcinni

bende denıcem arkadaslara sımdı ıkı kısı var ,aynı anda ıkı face acıcam olursa

bana pek bugün koymaz gibi gelio ama
beklemekte fayda var.tabi puan yeterse o da varmafoldumben

bakın hele bu perinin uykusu kaçıp gecenin köründe koyarsa ya ürünü:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…