bende bugün alabilseydim bir günüm boş olucaktıfırsat ürünü alabilirsem bir günüm boş olur ama yarın koyarlarsa biterim dişçiye gidicem sabah
canım hani adres ev tel falan senin adresin lazım bana adın soyadın şehir papatyaaa sana diyorummm.. msjı da kapamışın atamadım özelden
fırsat ürünü biraz daha uzun süre kalıyor.yarın sabah koyarlarsa 9 ile 12 arası ben burdayım.istersen senin içinde denerim canm:)
bende bugün alabilseydim bir günüm boş olucaktıfırsat ürünü alabilirsem bir günüm boş olur ama yarın koyarlarsa biterim dişçiye gidicem sabah
ya arkadaşlar fırsat ürünü koyarlarsa kaçta koyarlar 900 küsur puanla kaldım öle alamıyorum puanımı sıfrılıo bugün de kaçırdım
Sınavımda var hafta sonu yaa...kalırsam sebebi sensin periiiiiiiiiiiiiiiklava:
Sınavımda var hafta sonu yaa...kalırsam sebebi sensin periiiiiiiiiiiiiiiklava:
hahahahahhaha perinin de umrunda sanki:lepi::lepi: valla bende hiç ders çalışamdım bu peri yüzüne eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
valla canım yaa bi bitsede kurtulsak su periden..kaydirigubbakcemile3
bence bu topik açılış amacını aşmış arkadaşlar güzellik perisi die bir konu oluşturup orda devam etmeniz daha ii olacaktır çünkü benim gibi biçok kişi numune sayfası varmı acaba diyerek buraya girioruz ama hep güzellik perisi
elifcim ya sana yardım etmek isterdim benimkilerde 2 tane kaldı kaçırdım bugün yoksa çarşambam boş olcaktı
elifcim ya sana yardım etmek isterdim benimkilerde 2 tane kaldı kaçırdım bugün yoksa çarşambam boş olcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?