Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bugün konmaz bence fırsat ürünü ama yinede bir umut bekliorum valla boshayallersmile

bende bekliyorum ara ara bakıyorum bakalım kısmet belki koyarlar
bu arada carte dordan msj geldi dondurmalı pasta kazanmışım :)))

inş. son güne değişik şeyler yaparlar. belki biçok haftanın ürünü olur. belki stoklar fazlalaşırda bizde son gün bari parefüm alırızz

kızlar
fırsat ürünü koyulunca bana haber verebilecek birisi var mı aranızda?
19 günlük bebeğim var. Bebişimle ilgilenmem gerektiğinden her zaman bilgisayarın başanda olamıyorum. telefonumu versem de bana haber verseniz..

merhaba,

qspa dan ürün geldi falan yazmışsınız.. acaba iletişim kısmından mı bilgileri gönderiyorsunuz.. çok fazla sayfa var detaylı okuyamadım...

bir de peri için avon temsilcisi falan olmak gerekiyor mu acaba? 2 günde bir şey kazanabilir miyim?

eğer numune isticeksen iletişim bölümünden istiyosun.adresini falan yazıosun onlar sana yolluolar.kargosu onlara ait.qspa için söylüyorum.avonun oyunu için avon hayranı olman yeterli canım.2 günde bişe kazancanı sanmıorum.en azından ben çok uğraştım oje ve göz kalemi kazandım.ama yine de şansını dene istersen:asigim::asigim:

numune için tam olarak ne yazıyorsunuz pekii?

1 haftadırr kendimi yıtttım ve sonunda puanımı 399.000 yaptım şu pembe parfümden istiyorum ama
çok zorrr bee

bugun 10 damı ne fırsat ürünü vermişler 11 dede stok yenilenmiş sanıırm

1 haftadırr kendimi yıtttım ve sonunda puanımı 399.000 yaptım şu pembe parfümden istiyorum ama
çok zorrr bee

bugun 10 damı ne fırsat ürünü vermişler 11 dede stok yenilenmiş sanıırm

tamamen yanlış duymuşun zemuszemus saat 10 stok açıldı.fırsat ürünü verilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…