Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
üfffffff ben bu başlığı daha önce gördüm niye merak edip bakmadım kiii bugün merak ettim baktım.. ama biraz geç oldu herhalde... şirkette de face açılmıyor eve gidene kadar oooohooooo

arkadaşlar nasıl ya saatleri mi değişti off puan elimde kalcak 2 de açılsaydı yarın öğleden sonraki denemeye girmicektim ama sabah olursa alamam ya arkadaşlar yok mu boş olan benim için de alıverse nolur

Fırsat ürününü kaç tane koyuyolar arkiler yine 5 tanemi oluo...

arkadaşlar nolur boşta olan biri varsa bana yardım etsin kendimi geçtim arkadaşıma wish of happiness alcaktım doğum gününe diye nolur yarın boş olan bana da alıversin

saat 10 da galiba yine bekliyelim bari..inşallah çok ürün alanlar uyuya kalmıştır da saha almayanlara kalsın yafffaklinialirimsmile

günaydın arkadaşlar umarım herkse istediğini alır puanlarla ortalıkta bırakmasın bizi peri

10da da açılsa elimiz boş dönebiliriz.herkes hazır olda bekliogüzellik perisinin sayfasındaki yazışmalardan anlaşılyor.

kızlar perinin face deki sayfasının adı neydşi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…