Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
eyüp sabri tuncerden siparişelrim geldi kadın teni kolonyası süper elllerim sürekli kremli gibi kokuo ellerimi yıkamama rağmen balckberyde çok hoş önce begenmedim ama durdukca güzlleşti

kızlar ben est den kendime pink blossom şipariş etmiştim geçen salıda ablam adına blackberry şipariş ettim bugün elime ulaştı.hem çiçek kokum oldu hem meyve ama bana sorarsanız pink blossom daha güzel.artık değiştire değiştire kullanırım bayanssulusmile

yaa okadar fırsat ürününü bekliyoruz bide puanı çok yüksek olurda alamazsak eyvahedigeldismile

valla ben almadan araştırdım,blackberry e herkes güzel diyodu,ben gittim pink blossom aldım.ilk geldiğinde açar açmaz işte bu dedim,çiçek kokuları sardı heryerimi sanki orjinal parfm gibi kalıcı ama aklım blackberry de kalmıştı dedim onuda ablam adına alayım.oda güzel meyve kokuyo ama çok soft bir kokusu var ilk sıktığınıza ağır gibi kalıkça güzelleşio.iki tane aldım 2 side güzel.

ben hergün görüyorum stokları ama bi türlü parfüm alamıyorum yada puanım sıfrlanıo yada ürün bulunamadı diyor.oyüzden ancak fırsat ürününü yakalarsam alırım diye düşünüyorum:S

Canımcım ben çıkıyorum.Zamanım kalmadı,ders çalışayım.Bilgilerim sende.Umarım alabilirsin ikimize de..Şimdiden teşekkürler..
ben bekliom canım ama konmucak bence bugün saat kaç oldu
hımmm benimde mersinde vardı o manayla gelmiştim :) bitti gerçi :)) ben severim köpekleri ya ilerde inşallah alıcam çalışırken bakamıyorum çok denedim olmuo

ya kızlar baska kanpanya yokmuuuuuuuuuuuuuuuu

bu perrrrrrrrrrııııı perıııııııııı cok sıkıldık yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…