Güzellik Perisi'nde saat 2'de stoklar yenilenmedi ve ürün alamadımm, yardımcı olur musunuzz? mafoldumben
günlük stoklar saat 10da yenilendi cnmGüzellik Perisi'nde saat 2'de stoklar yenilenmedi ve ürün alamadımm, yardımcı olur musunuzz? mafoldumben
Bu fırsat ürünü ne oluyor kızlar? bilmiyorumkismile
ben begenmedi est yaaa:sinifsinif: çikolata vanilyalı almıştım ıhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemen ablama postaladım iğrençti resmen
belli olmuyor canım kesin bi saati yok ama en yüksek ihtimaller 10 yada 14stoklar yarın kaçta yenilecek? :S
belli olmuyor canım kesin bi saati yok ama en yüksek ihtimaller 10 yada 14
ben bekliom canım ama konmucak bence bugün saat kaç olduCanımcım ben çıkıyorum.Zamanım kalmadı,ders çalışayım.Bilgilerim sende.Umarım alabilirsin ikimize de..Şimdiden teşekkürler..
hımmm benimde mersinde vardı o manayla gelmiştim :) bitti gerçi :)) ben severim köpekleri ya ilerde inşallah alıcam çalışırken bakamıyorum çok denedim olmuoevet canım izmire benzio çok fazla :) izmirdede sevgilim var :)
ama ben evin oralarda gezdirdim fıstığımda civcivmsempatiksalakcinni
ablam bebişine lamış oda istemdi hayvanda hastalandı resmen ölümden döndürdüm sonra aramızda bağ oluştuopuyorumnanaktan:sm_cool: annem 25 yaşındasın haline bak ne ile uğraşıon diozemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?