Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bir yandan bugün versin diyorum diğer yandan ya puanım yetmezse yarın versin puanımı az daha yükseltiyim diyorum ohaoldumsmile

artık 10 da açılıyor demekki stoklar CADIARZU
ben geçen hafta perşembe almıştım yarın deneyim belki alabilirim.

est ten bahsediyorsunuz o ne acaba? bi de bitti mi?

bende kamyaya ya katılmak istiyorum.. üfff

Eyüp Sabri Tuncer

Değerli Ziyaretçimiz,
15 Şubat'ta başlayan ve tüketicilerimizden gelen yoğun istek üzerine 25 Mart tarihine kadar uzatılan "Perfume Jewels Hediye Ürün Seti" kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Kampanyamızın başladığı tarihten bu yana , 25.000 üyemiz, www.eyupsabrituncer.com adresinden yaptığı 5 TL ve üzeri alışveriş karşılığında, dünya markası Perfume Jewels kozmetik ürün serisinden oluşan 40 TL değerinde bir hediye seti kazandı.

Kampanyamız sona erdi ancak www.eyupsabrituncer.com web adresimizdeki sürprizler devam edecek. Sürpriz kampanyalardan haberdar olmak için, hala üye olmadıysanız hemen üye olun, fırsatları kaçırmayın…

maleseff geçen hafta bitti bu kampanya canım :teselli:

arkadaslar ben gıdıyorum artık daral geldı bekle bekle yemek bıle yemedım acılırsada sansa alacaklara hayırlı olsun...

al benden de o kadar yaa
hemde daralın da daralı geldi üfffffffffffff:bbo:

ya ben niye hepsinin sonuna yetiştimm kiii

teşekkürler açıklama için

offf bekle bekle başım ağrıdı valla yaa.
bugün vermicek belli oldu.
peri yarın sona eriyor cnm

bende sıkıldım yawww yarın şimdi fırsat ürünümü alsam yoksam 10da stoklara mı saldırsam die düşüncem offfffffffffff ne güzel bugün vercekti güzelse alcaktım değilse stokları beklicektim offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…